Gavroche
|
Supcio. Tylko nie wiem czy kamizelka czego nie zmienia. Zależy mi na niskim tętnie, nie przekraczam tempa szybkiego marszu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powinienem odczuc jakis zakwas w takim razie?
Niekoniecznie, odważniki i wysokopowtórzeniowe BW dosyć wszechstronnie przygotowują.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie ma mgły, nie ma słońca, ale las- jest! Dziś bez szurania, co o tej porze roku sprawia pewną trudność, 4km- jakby na "nartkach".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powinienem odczuc jakis zakwas w takim razie?
Niekoniecznie, odważniki i wysokopowtórzeniowe BW dosyć wszechstronnie przygotowują. Zakwasow niet, zadnego bolu nogow niet, w ogole nie czuje, ze biegalem. Kto wie, moze to moje tempo beta-oxy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Popływamy sobie jutro od 16-tej do zmroku. No to raczej niezbyt dlugo Pływałem, bylo super. O zmroku temp 17,5C - prawie jak latem . Tak mi się spodobało, że pływać mam zamiar dopóty, dopóki Motława nie zamarznie .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Potem przerębel i jako mors...
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A mnie by się spodobało, gdyby pewien praktyk zainicjował wątek o pływaniu- w Motławie, na przykład. Gubię się. W Motławie - to się nie piszę. Morsem nie będę - przynajmniej motławianym, woda nie nadaje się do kąpieli - za dużo statków. Ale kajakowy wątek... Na tak śmiałą inicjatywę jestem jeszcze za młody.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No cóż. Kajakarstwo, to żyłująca mnie dyscyplina Komuszego Sportu Wyczynowego. Jestem za.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A może maraton to nie jest dystans dla zdrowia?
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
Radzio, nie obrazilam sie! Czekam tylko na dobre rady
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A pisał jakoś podobnie toan albo inny admin, z pińcset lat temu. Tylko bez pytajnika, bodajże?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A pisał jakoś podobnie toan albo inny admin, z pińcset lat temu. Tylko bez pytajnika, bodajże? Znaczy: bodajże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to gitara. Albo raczej lutnia, adekwatniej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to gitara. Albo raczej lutnia, adekwatniej. Pełna zgoda. Ukulele, braguinha, cavaquinho i rajão zupełnie się nie nadają
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hmmm, ten raj dwieście dwudziesty siódmy budzi moją ciekawość, może być ok.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hmmm, ten raj dwieście dwudziesty siódmy budzi moją ciekawość, może być ok. Taka tam gitarka
|
|
|
|
|
|
|
|