Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś przyjdzie mi oprzeć stopy o bruk miejski, ale gimnastyki z Mamą sobie nie odmówię. ... cierpliwy jest...
..."em" mogło by być, albo choć cierpliwy... "m" bym podparł.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Przypomniałem sobie. Wpakowałem się w słoneczny las na całe 9km + "nibynartki" 5km. RafałS, jak to z tym uv w przesileniu jest. Aniani, bo mam uczucie pieczenia polików, a ciepło, znaczy na plusie, wtedy było? Chyba, że ktoś mnie obsmarowuje, znaczy na jęzor wziął.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Śmiało łap UV póki gorące... poliki. A na śniegu, poza lasem to i podwójnie. Byle nie za dużo na raz , lepiej na dwa razy. A i w przesileniu dla wszystkich UV starczy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Marszalek,mysza, moze ma, w2 race...!300km/h:-P
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
spieszmy sie szybciej!!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
slonce za oknem ,10stop w cieniu, czas pobiegac
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
8KM zaliczone, 4 z wiatrem, 4 pod wiatr, cisza,spokój, myszy,ptaszki i zaskrońce a i zapomniałbym biegający homo sapiens w liczbie 3 w tym dziewoja
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To prawdziwe tłumy jak na polskie warunki.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
To prawdziwe tłumy jak na polskie warunki. Chociaż ostatnio trzeba przyznać, strasznie rośnie ilość biegaczy/rowerzystów/rolkarzy/kijkarzy - kijanek? Pytanie w tym wątku chyba najbardziej właściwe: od przyszłego tygodnia wzrośnie ilość aerobów u mnie: bieganie i trenażer, czyli rower, również pod katem pracy nad wydolnością aerobową i kadencją. I pytanie: kiedy węgle? Rower rano, bieg po pracy. Przed, po? Na razie poadłem postnych ziemniaków z jajkiem, zaraz na taras pomachać młotem, a potem w las ależ pięknie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Do każdego posiłku 15-20g (pi razy oko), a jak będzie trzeba, to i na wieczór ze 20-40g Ww z małą ilością B (~10-15g pi razy drzwi) i 1/2-1 kubka śmietanki lub masła, lub smalcu lub lub(czyk) Ja właśnie jestem po 10 średnio -małych jajkach (żółtkach) z 3/4 kubka śmietanki ~5g cukru z cukiernicy i 2 małe gotowane ziemniaczki
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja dzisiaj dla odmiany, żółtka na miękko z masłem i papryka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
8KM zaliczone, 4 z wiatrem, 4 pod wiatr, cisza,spokój, myszy,ptaszki i zaskrońce a i zapomniałbym biegający homo sapiens w liczbie 3 w tym dziewoja Zaskrońce są aktywne?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|