Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3907852 razy)
|
Radzio
Go
|
I namawiam(mój instynkt), ale według planu, znaczy rytmu. O priorytetach było zrozumiałe, czy zawoalowałem/eś sobie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I namawiam(mój instynkt), ale według planu, znaczy rytmu. O priorytetach było zrozumiałe, czy zawoalowałem/eś sobie? Jakie priorytety, takie życie? Czy zaś jakiś dodatkowy element?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam urojenia, czy jednak to Ty uparcie pytasz? To Ty zinterpretowałeś "piąty element"- na własne potrzeby. Kochasiu. Tak, moim zdaniem taki jest jeden z kryteriów wyboru. Dla mnie ___ z pewnym, rozszerzającym akcentem, ale zaś pojadę w wizje i patos. Po co Wam to?!? Zrozumiecie tyle, ... żeby się zaś do mnie przywalić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam urojenia, czy jednak to Ty uparcie pytasz? To Ty zinterpretowałeś "piąty element"- na własne potrzeby. Kochasiu. Tak, moim zdaniem taki jest jeden z kryteriów wyboru. Dla mnie ___ z pewnym, rozszerzającym akcentem, ale zaś pojadę w wizje i patos. Po co Wam to?!? Zrozumiecie tyle, ... żeby się zaś do mnie przywalić. Fakt. Ja na przykład zrozumiałem tylko: kochasiu A i to pewno wypaczyłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A mam! I w pewnym sensie od nich zależę. I zupełnie bez zażenowania dodam, że Przyjaciela też mam. O! Lecz w tym przypadku jesteśmy zupełnie od siebie niezależni. O!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mam! I w pewnym sensie od nich zależę. I zupełnie bez zażenowania dodam, że Przyjaciela też mam. O! Lecz w tym przypadku jesteśmy zupełnie od siebie niezależni. O! Bardzo udany związek zatem
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem co gramatyka na to, ale dla mnie jest to czas teraźniejszy d o k o n a n y i już. Na DO Konany nie występują Dla nich mięso pieczone i winko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W zasadzie mogę napisać, że ... dzisiaj do lasu na siłę idę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W zasadzie mogę napisać, że ... dzisiaj do lasu na siłę idę. Na drwaling?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdzie mi do nich. Raczej na przysiading, być może z zieloning ludzing o wytrzeszning oczning.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzie mi do nich. Raczej na przysiading, być może z zieloning ludzing o wytrzeszning oczning. Znowu woalka Ale spróbuję dojść, bo to łatwe się zdaje: 1.Popołudniowy trening poświęcasz na siłę, być może będą to min. przysiady, sprinty, podbiegi... 2.Robisz sobie dzień luzu żywieniowego i mimo niechęci, pójdziesz potem do lasu, ale jest obawa, że będziesz musiał kucnąć raz czy dwa ze względu na jelita... 3.Przeczytałeś, że po południu mają do lasu przylecieć kosmici, ale jakaś niskopienna zielona odmiana i trzeba będzie się zniżyć do ich poziomu, to może dadzą siłę czy też sama skapnie... Hę, kochasiu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak Cię nie kochać- serce moje, gdy równo bijesz. Wreszcie jakiegoś autentycznego wysiłku intelektualnego- ... nie mogę się napatrzeć. A nie tylko się i się. Przysiadam i leeecę, podbieg, przysiadam i zaś lecę..., aż z paszczy mi zacznie zionąć i termostaty zaczynają ciepłotę regulować. A zielony, zielony dla zobrazowania wielkości wysiłku. O! Albo tak. Coś tam, coś tam... patrz niektóre ryciny starożytnych skoczków w dal. Przy czym one- według mnie- obrazują raczej codzienny, specjalistyczny trening, a nie zawodnika podczas igrzysk. Zaś się mylę. Punkt trzeci, ... dla dzieci. Dziś 5serii po 4sposoby w serii, przy czym po 3-ciej bieg 2x800m i między nimi marsz pokraczny pod damskim obciążeniem. Stosuję progresję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie jesteś taki głupi...micha nie pozwala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|