renia
|
A w lesie możesz bez koszulki biegać? Mandat za to nie grozi?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ja w Poznaniu na Malcie problemow nie moalem, a w A mialbys? Kraj zarem z nieba plynacy
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już dawno najbardziej absurdalne zakazy ograniczające wolność przestały mnie dziwić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przeczytałam całe...średniowiecze. A USA chyba najgłupsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj widzialem slowrunnera, biegl wyraznie powoli ale nie tak truchtem, spadajac na prosta noge wyrkoczna tylko tak jak sprint na zwolnionych obrotach. Wyraznie chcial betaoxydowac zamiast na wunglach miesniowych biegac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
My hero! Kto by mi nogi rozbujał w taki gorąc!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj złapała mnie burza i jedynie żałuję, że koszulki wcześniej nie zdjąłem. Przyjemny jest ciepły, letni deszcz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdzieś po ucywilizowanym świecie plącze się takie powiedzenie: "Gdy budzisz się rano i nic cię nie boli, to znak, że po prostu nie żyjesz". A tym czasem w 99 przypadkach oznacza to, że już jesteś w wymarzonym od ponad dwóch tysiącleci raju. Aż dziw bierze, że niektórzy- bojąc się chyba tego stanu- pakują stopy w sandałki albo, co sieje powszechne zgorszenie, w nic nie pakują stóp i sruuu, ... znaczy, gonią po lesie ... . +8km do emerytury w towarzystwie ..., a chociażby kwitnących wrzosów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj złapała mnie burza i jedynie żałuję, że koszulki wcześniej nie zdjąłem. Przyjemny jest ciepły, letni deszcz. Ja, na wszelki wypadek, w ogóle jej nie zakładałem, bo żal to niekiedy potrafi tak dupę ścisnąć, że ... ho, ho. Przy czym, akurat mojej osobie, nie o mandat chodzi..., ale rozumiem Cię, nie wszyscy cudzą pracą się żywią, wszak. Szkieletor, nie szkieletor, ważne aby nie jęczał i nie skrzypiał. Przy czym to drugie jest ważniejsze. Dziś +6km DO emerytury i to w koszuli, z długim rękawem, ale ... bez kieszeni. A w wersji "lajt" ma to się tak: ... emeryturki i to w koszulce, z długim rękawkiem, ale ... bez kieszonek. bezbez
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
leniwiec ,calkiem zjadliwe hobby
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Szkoda że już nie mogę biegać. Piłkarze zawiedli na ament, nie wycięli pręta w ogrodzeniu (co bym wieczorkiem mógł mieć bieżnię dla siebie) bo w dzień to nie bardzo... W końcu nie jestem biegaczem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
leniwiec ,calkiem zjadliwe hobby "... on wisi, jemu wisi ..". Dot. leniwca. Szkoda że już nie mogę biegać. Piłkarze zawiedli na ament, nie wycięli pręta w ogrodzeniu (co bym wieczorkiem mógł mieć bieżnię dla siebie) bo w dzień to nie bardzo... W końcu nie jestem biegaczem. Ostatnie zdanie zabrzmiało jak ulga, wielka. Co byłby wart świat ... bez krat- nuda. Znaczy, bez piłkarzy. Dziś +4km DO emeryturki, bowiem się przedwczoraj ... n a d n a t ę ż y ł e m.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mnie by się bardziej o szkodę rozchodziło. Za dnia to tylko po boisku za piłką pobieżę. Ale nie za mocno bo słabo kondycjonowany jestem bo nie biegam... przez tych piłkarzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jaka ilość uderzeń serca na minutę oznacza, że betaoksydacja tlenowa się właśnie skończyła? Dla mnie lub innego niewytrenowanego?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj przebiegłem drugi planowany maraton (pierwszy - dwa tygodnie wcześniej). Te same co w zeszłym roku.
To tak dla informacji, że nadal żyję i biegam.
|
|
|
|
|
|
|
|