Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3906145 razy)
|
Gavroche
|
Ło Matko! A Wacław czyta i teraz nie uśnie, jak u Teresy nie skrytykuje! sa tacy, co czytaja i sie usmichaja Pozdro dla Wladka,chyba nie pokrecilem imienia Właśnie, ścichłeś (prawidłowo, Dasna?) coś ostatnio, Mariusz... Chociaż buźki wklejaj to przez ta diete optymalna i brak zasiegu No fakt, o diecie tu mało, ale zasięg masz przedni, ja Cię słyszę Admin mówi, że dość pitolenia o żarciu, tera bedzie kabaret A masz jakieś fajne czytanki o wyższości tłustego życia nad innymi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Admin mówi, że dość pitolenia o żarciu, tera bedzie kabaret Jeszcze większy? A da się? Pewnie Limo pobijemy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Admin mówi, że dość pitolenia o żarciu, tera bedzie kabaret Jeszcze większy? A da się? Pewnie Limo pobijemy... Raczej podbijemy limo jeszcze bardziej Da się
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Admin mówi, że dość pitolenia o żarciu, tera bedzie kabaret Jeszcze większy? A da się? Pewnie Limo pobijemy... Raczej podbijemy limo jeszcze bardziej Da się co poniektrym na pewno..... tak narzekaja na to forum A tu nie ma przebacz
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
doschłeś, ogłuchłeś, opuchłeś, poschłeś, spuchłeś, stęchłeś, ścichłeś, ucichłeś, wyschłeś, zaschłeś, zdechłeś, zeschłeś. Prawidłowo Gavroche.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
doschłeś, ogłuchłeś, opuchłeś, poschłeś, spuchłeś, stęchłeś, ścichłeś, ucichłeś, wyschłeś, zaschłeś, zdechłeś, zeschłeś. Prawidłowo Gavroche. Trochę moresu ortograficznego wprowadzasz, nie ma co...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
doschłeś, ogłuchłeś, opuchłeś, poschłeś, spuchłeś, stęchłeś, ścichłeś, ucichłeś, wyschłeś, zaschłeś, zdechłeś, zeschłeś. Prawidłowo Gavroche. Trochę moresu ortograficznego wprowadzasz, nie ma co... Cała przyjemność po mojej stronie. Sama się uczę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
a przez zla elyte forum jest niedostepne i zamkniete dla 'swoich ' Takie sluchy chodza he he
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja proponuje analkamona na admina, od razu popularnosc i rejestrowalnosc wzrosnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To nic śmiesznego. Byłbyś też na liście... Pewno tylko Radzio by się ostał Sam bym się katapultował, bo Forum stałoby się ładne, nowoczesne i funkcjonalne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzia by wykopali i mnie też...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Radzia by wykopali i mnie też... Pewnie tak, choć to nielogiczne, Ty jesteś merytoryczny, Radzio... intrygujący
|
|
|
|
|
|
|
|
|