Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3905564 razy)
|
Dasna
Go
|
Jeśli słowo"intrygujący" pochodziłoby od słowa "intryga" to faktycznie niektórzy byliby intrygujący.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Radzia by wykopali i mnie też... No, moze dostalbys szanse za dobre geny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli słowo"intrygujący" pochodziłoby od słowa "intryga" to faktycznie niektórzy byliby intrygujący. Autokorekta poszła, miało być: irytujący Jasne Dasna, każdy z każdym ma inny odbiór, niektórzy się znają z realu, z opowieści i legend oraz klechd Pupsik nie jest idealny, ale dla mnie wkurzająco-tajemniczo-ciekawy, no i połowy nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Te 5 postow na tydzien to tez byla dobra inicjatywa , jakis zdolony kronikarz do sprawdzania czy nikt nie przekracza norm by sie zdal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jeśli słowo"intrygujący" pochodziłoby od słowa "intryga" to faktycznie niektórzy byliby intrygujący. Autokorekta poszła, miało być: irytujący Jasne Dasna, każdy z każdym ma inny odbiór, niektórzy się znają z realu, z opowieści i legend oraz klechd Pupsik nie jest idealny, ale dla mnie wkurzająco-tajemniczo-ciekawy, no i połowy nie rozumiem Spoko, każdy ma inny , nazwijmy to gust. Pupsik nawet jakoś ostatnio się starał. Nawet minie się nie czepiał... Piszemy jakby go już nie było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...mnie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powiem wam, ze mam dzisiaj niezle beke, siedze, czytam forum i smieje sie do rozpuku Taka funkcja forum jest niezwykle potrzebna Oczywioscie nasz forumowy clown ma w tym swoja znaczna zasluge Co tam Grzeu z DD, my mamy lepszego fantaste-mitomana
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Powiem wam, ze mam dzisiaj niezle beke, siedze, czytam forum i smieje sie do rozpuku Taka funkcja forum jest niezwykle potrzebna Oczywioscie nasz forumowy clown ma w tym swoja znaczna zasluge Co tam Grzeu z DD, my mamy lepszego fantaste-mitomana Taaaa, ja też, choć ciężko to czytać. Powtarza za każdym razem te same brednie po jakimś swoim guru, nawet szyku zdań nie zmieniając A każdą z tych mundrości obala z palcem w nosie średniorozgarnięta gimbaza Aborcja wsteczna to wymysł kiepskawej SF, ale w tym przypadku pasuje jak ulał
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Powiem wam, ze mam dzisiaj niezle beke, siedze, czytam forum i smieje sie do rozpuku A robota odłogiem leży...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla mine i tak nie ma przyszlosci, przyszlosc nalezy do specjalistow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba wyznaczyć sobie cel i dążyć nieustająco, aż się wcieli... Z reguły się okazuje, że wcześniej było szczęśliwiej, ale powrotu już nie ma. Dlatego lepiej nie kombinować za dużo, aby się nieodwracalnie nie unieszczęśliwić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mine i tak nie ma przyszlosci, przyszlosc nalezy do specjalistow Tylko od których? Tych od "loty do gwiazd", "robot w każdym domu", czy "latające samochody"?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba wyznaczyć sobie cel i dążyć nieustająco, aż się wcieli... Z reguły się okazuje, że wcześniej było szczęśliwiej, ale powrotu już nie ma. Dlatego lepiej nie kombinować za dużo, aby się nieodwracalnie nie unieszczęśliwić. Co z tego, jak dla nazego bydlecego dobra decyzje podejmie kochajaca nas elita zeby moc nami gardzic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Ewa
Go
|
A to ładnie sobie tu sprintujecie. A ja myślałam, że tu prawdziwy sport