Gavroche
|
A to ładnie sobie tu sprintujecie. A ja myślałam, że tu prawdziwy sport
Najprawdziwszy. Gadamy sobie podczas biegania, ja nawet zadyszki nie mam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to jest jak w życiu - uporządkowany chaos. Im bardziej się porządkuje, tym większy chaos...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kiedyś tak było. Teraz nie ma czasu, każdy pochłonięty ustawieniem właściwego przebiegu biegu w swoim androfonie.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Bo to jest jak w życiu - uporządkowany chaos. Im bardziej się porządkuje, tym większy chaos... Pamiętam, że jak wprowadzili komputeryzacje w banku w Rotundzie, były najdłuższe kolejki świata
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
A prądu nie ma, bo nie można zrobić przelewu... bo wyłączyli prąd Wszechświat w pigułce. Koło samozamachowe. Aż się prosi, żeby odzyskiwać energię z zapłaconego rachunku...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za jaką zużytą? Teraz się płaci za prognozowane zużycie, a nie faktyczny stan licznika. Taka automatyka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słuchajcie, gdybym, podkreślam, gdybym chciał się wziąć za bieganie, to jak się do tego zabrać?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślę, że najlepiej to od prawej nogi zacząć...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Myślę, że najlepiej to od prawej nogi zacząć... Ale to dla tych, co lewą nogą wstali, aby jakiś trójskok nie wyszedł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wkrótce i ja cuś niecuś pobieżę przed się, a nuż. Spostrzegłem sobie bowiem że powstał nowy piłkarski skrót za piłką. Może zdążę go wypróbować jeszcze. Kilka wieczornych kółeczek-jajeczek zatoczyć miło. Oby nie znikło...
|
|
|
|
|
|
|
|