Gavroche
|
A ja kompletnie nic nie rozumiem Trop straciłem znaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mnie to nie rusza kompletnie. Jak mi się nie wcina i nie komentuje moich postów, to też mnie nie rusza. Mam alergię na faceta. A on uparcie zaczepia, taki komar bzyczący ciągle nad uchem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! A nie wiesz co to "ignor" moralny. Mnie tu nie jeden podskubuje i jakoś żyję!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mnie to nie rusza kompletnie. Jak mi się nie wcina i nie komentuje moich postów, to też mnie nie rusza. Mam alergię na faceta. A on uparcie zaczepia, taki komar bzyczący ciągle nad uchem. Dasna, rozumiem Cię, bo znam to z autopsji (komar źle skończył )
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mnie to nie rusza kompletnie. Jak mi się nie wcina i nie komentuje moich postów, to też mnie nie rusza. Mam alergię na faceta. A on uparcie zaczepia, taki komar bzyczący ciągle nad uchem. Dasna, rozumiem Cię, bo znam to z autopsji (komar źle skończył )
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak, tak, wiem, zbanować, wyrzucić, zaorać, ale nie na tym to polega.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, tak, wiem, zbanować, wyrzucić, zaorać, ale nie na tym to polega. Ta, Ty szo? Prosto, ludyna hvora.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jaka zaś "hvora"?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jaka zaś "hvora"? Normalnie. Nienormalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak Paweł o Gaweł... wolność Tomku...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To niech sobie oni tam piszą. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieś rozbudowane posty Radzia to omijam i mam święty spokój. Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak Paweł o Gaweł... wolność Tomku... "i" Klawiatury sobie nie wymieniłam i liter już na niej nie widać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. I tu Cię szefuwo moja Radzio ma, bo właśnie na to liczy! I co można o do, jak się nie chce DO? Siłom spokoju trzeba DO do podchodzić i spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. I tu Cię szefuwo moja Radzio ma, bo właśnie na to liczy! I co można o do, jak się nie chce DO? Siłom spokoju trzeba DO do podchodzić i spoko. Masz rację. Ale zastanawiam się po co to robi? Komar. Bez instynktu samozachowawczego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po raz 10-ty słucham pieśni o komarze. Teraz ilekroć Radzio coś dźwięknie, będę puszczać sobie tę pieśń.
|
|
|
|
|
|
|
|