Gavroche
|
A ja kompletnie nic nie rozumiem Trop straciĹem znaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
A mnie to nie rusza kompletnie.  Jak mi siÄ nie wcina i nie komentuje moich postĂłw, to teĹź mnie nie rusza. Mam alergiÄ na faceta. A on uparcie zaczepia, taki komar bzyczÄ
cy ciÄ
gle nad uchem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺo Matko! A nie wiesz co to "ignor" moralny. Mnie tu nie jeden podskubuje i jakoĹ ĹźyjÄ!Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mnie to nie rusza kompletnie.  Jak mi siÄ nie wcina i nie komentuje moich postĂłw, to teĹź mnie nie rusza. Mam alergiÄ na faceta. A on uparcie zaczepia, taki komar bzyczÄ
cy ciÄ
gle nad uchem. Dasna, rozumiem CiÄ, bo znam to z autopsji (komar Ĺşle skoĹczyĹ )
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
cy ciÄ
gle nad uchem. Dasna, rozumiem CiÄ, bo znam to z autopsji (komar Ĺşle skoĹczyĹ )
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Tak, tak, wiem, zbanowaÄ, wyrzuciÄ, zaoraÄ, ale nie na tym to polega. Â
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Tak, tak, wiem, zbanowaÄ, wyrzuciÄ, zaoraÄ, ale nie na tym to polega. Â Ta, Ty szo? Prosto, ludyna hvora.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jaka zaĹ "hvora"? Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Jaka zaĹ "hvora"? Â Normalnie. Nienormalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak PaweĹ o GaweĹ... wolnoĹÄ Tomku...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
To niech sobie oni tam piszÄ
. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieĹ rozbudowane posty Radzia to omijam i mam ĹwiÄty spokĂłj. Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak PaweĹ o GaweĹ... wolnoĹÄ Tomku... "i" Klawiatury sobie nie wymieniĹam i liter juĹź na niej nie widaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. Â I tu CiÄ szefuwo moja Radzio ma, bo wĹaĹnie na to liczy! I co moĹźna o do, jak siÄ nie chce DO? SiĹom spokoju trzeba DO do podchodziÄ i spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja.  I tu CiÄ szefuwo moja Radzio ma, bo wĹaĹnie na to liczy! I co moĹźna o do, jak siÄ nie chce DO? SiĹom spokoju trzeba DO do podchodziÄ i spoko. Masz racjÄ. Ale zastanawiam siÄ po co to robi? Komar. Bez instynktu samozachowawczego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Ale zastanawiam siÄ po co to robi? To przestaĹ siÄ zastanawiaÄ, a zaiste doznasz natychmiastowej ulgi!  I co szefuwo moja, moĹźna o DO, bez do? Po raz 10-ty sĹucham pieĹni o komarze. Teraz ilekroÄ Radzio coĹ dĹşwiÄknie, bÄdÄ puszczaÄ sobie tÄ pieĹĹ.
|
|
|
|
|
|
|
|