Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3905586 razy)
|
Zyon
|
To niech sobie oni tam piszą. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieś rozbudowane posty Radzia to omijam i mam święty spokój. Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. Ja dzieki Radziowi szybciej czytam forum, po prostu jak widze milion postow na dole a na koncu kazdego widze Radzio, to klikam "zaznacz jako stare" i mam z glowy wszystko przeczytane bez czytania Szkoda mi czasu tracic na zastanawianie sie "co autor mial na mysli" Ja tak robię jak Radzia za bardzo poniesie, wczoraj na przykład, za bardzo kozaczył i przestałem się odzywać... Ale na co dzień, to takie rebusy trenują neocortex Wole "Jolki" z Rozrywki, znacznie lepiej trenuja, bo przynajmniej maja jakis sens
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To niech sobie oni tam piszą. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieś rozbudowane posty Radzia to omijam i mam święty spokój. Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. Ja dzieki Radziowi szybciej czytam forum, po prostu jak widze milion postow na dole a na koncu kazdego widze Radzio, to klikam "zaznacz jako stare" i mam z glowy wszystko przeczytane bez czytania Szkoda mi czasu tracic na zastanawianie sie "co autor mial na mysli" Ja tak robię jak Radzia za bardzo poniesie, wczoraj na przykład, za bardzo kozaczył i przestałem się odzywać... Ale na co dzień, to takie rebusy trenują neocortex Wole "Jolki" z Rozrywki, znacznie lepiej trenuja, bo przynajmniej maja jakis sens Ja właśnie nie lubię Jolek! Moja mama się nimi podnieca, ja wolę stare, trudne krzyżówki a la "Kontynenty" czy "Przekrój". Czytałem gdzieś, że krzyżówki nie trenują aż tak mózgu, jak się uważa, tylko na początku przygody, potem dupa http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-intymne/seks-lepszy-dla-mozgu-od-krzyzowek-czy-sudoku/n9qm2
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To niech sobie oni tam piszą. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieś rozbudowane posty Radzia to omijam i mam święty spokój. Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja. Ja dzieki Radziowi szybciej czytam forum, po prostu jak widze milion postow na dole a na koncu kazdego widze Radzio, to klikam "zaznacz jako stare" i mam z glowy wszystko przeczytane bez czytania Szkoda mi czasu tracic na zastanawianie sie "co autor mial na mysli" Ja tak robię jak Radzia za bardzo poniesie, wczoraj na przykład, za bardzo kozaczył i przestałem się odzywać... Ale na co dzień, to takie rebusy trenują neocortex Wole "Jolki" z Rozrywki, znacznie lepiej trenuja, bo przynajmniej maja jakis sens Ja właśnie nie lubię Jolek! Moja mama się nimi podnieca, ja wolę stare, trudne krzyżówki a la "Kontynenty" czy "Przekrój". Czytałem gdzieś, że krzyżówki nie trenują aż tak mózgu, jak się uważa, tylko na początku przygody, potem dupa http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-intymne/seks-lepszy-dla-mozgu-od-krzyzowek-czy-sudoku/n9qm2 Nie lubisz Jolek - nie lubisz trenowac necrocostam-x, ot co Jolki najlepiej trenuja. A durnot nie czytaj, bo zdurniejesz od czytania tych durnot na kobieta-omlet i zamiast mozgu bedziesz mial omlet!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
W zasadzie miałem kończyć tegoroczny sezon biegowy z końcem września, ale przy takiej pogodzie to grzech! Wydolność mi nie spadła w stosunku do lat poprzednich, a kilogramów ubyło... BMI wychodzi mi od 22,4 do 22,7 - może trochę nawet za mało ważę, ale co tam - latka lecą, a lata się jeszcze nieźle...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na osiłkę będę miał czas zimą... Rok temu wioślarz mi się spodobał, bo ... Można doczytać na wuju albo w innych źródłach.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Masa moze być niewielka jeśli budujemy z lekkich, wytrzymałych materiałów typu włókno węglowe, kevlar, grafen itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Moje BMI: 25,56 więc "Niestety, masz nadwagę, ale pod opieką specjalistów łatwo możesz to zmienić i pozbyć się 1,88 kg, które dzielą Cię od prawidłowej wagi. Skorzystaj z profesjonalnego planu diety i ćwiczeń w pakiecie +Program i schudnij 1,88 kg w 2 tygodni." http://vitalia.pl/diety.html
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W zasadzie miałem kończyć tegoroczny sezon biegowy z końcem września, ale przy takiej pogodzie to grzech! Wydolność mi nie spadła w stosunku do lat poprzednich, a kilogramów ubyło... BMI wychodzi mi od 22,4 do 22,7 - może trochę nawet za mało ważę, ale co tam - latka lecą, a lata się jeszcze nieźle... Czyli biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja za łepka jedną zarobił. Wyzbyłem się już, od razu lżej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gdy tymczasem niby chłodno, ale ciepło. Deszczyk mikrokropli niby mrówki na twarzy. Chyba że to te mikrofale z mikrokroplami oddziaływując z lekka ocieplenie powodują... Tak czy siak 10 okrążeń ze zmianami tempa przemęczone. Trochę mnie się nogawice do nóg kleiły. Dlatego następnym razem inaczej się przyoblekę, o ile oziębienie nie nastąpi czy coś. Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moje BMI: 25,56 więc "Niestety, masz nadwagę, ale pod opieką specjalistów łatwo możesz to zmienić i pozbyć się 1,88 kg, które dzielą Cię od prawidłowej wagi. Skorzystaj z profesjonalnego planu diety i ćwiczeń w pakiecie +Program i schudnij 1,88 kg w 2 tygodni." http://vitalia.pl/diety.htmlmi wyszlo 25 ojejej A admin taka chudzina, pewnie sie w Anje Rubik zapatrzyl i te jej anorektyczna sesje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam 27.5 Chyba I stopień otyłości...