|
Zyon
|
Niedobor podnoszenia ciezarow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Kurczaczek!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam koleżankę, która przez ciągłe odchudzanie zrobiła z siebie tzw. skinny-fat... Ma właśnie BMI "oczko" i się cieszy W ubraniu wygląda w miarę normalnie, ale na basenie widać poważne zaniki mięśni, wszystko jej wisi i się telepie jak budyń z tapioki
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na początek pażdziernika 23,5 u mienia. Mogę wszystko. Mogę schuść, przytyć, przykleić sobie mięsa lub po prostu trwać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe podoba mi sie, jakos tak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj temperatura jest idealna do biegania, a do tego słoneczna pogoda i endorfiny szczęścia miałem już na starcie. Pięknie jest i trzeba korzystać dopóki aura sprzyja. Jutro wybierzemy się na spacer.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja już tydzień ponad planowaną normę, póki tak pięknie w lesie. Podsumowanie sezonu wypadnie całkiem miło.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podobno nie wolno biegac jak sie jest chorym tak slyszalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Biegać w ogóle nie wolno, bo bieganie jest szkodliwe i najlepiej leżeć na kanapie z piwskiem i pilotem w łapkach i kanały z nudów przerzucać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sie wie! W koncu dr nie zakazal tego na darmo i bezpodstawnie! Sluchac "dr Jana" jak Adas slucha!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie, biegać nie zakazywał, wręcz przeciwnie Tylko martwociągów podobno...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może i ja wrócę do biegania, sporadycznie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie, biegać nie zakazywał, wręcz przeciwnie Tylko martwociągów podobno... chyba maratonów ? miałeś na myśli
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj pobieglem, nie moglem sie powstrzymac, przed 21. Ksiezyc w pelni, lekkie chmury i waterek cieply, polecialem nowa nieoddana obwodnica, 20 minutek, na automacie, super Zmierze jakos dystans potem ale fajn8ie sie biegalo, mialem dnt ale co tam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Też myślę o bieganiu Tym bardziej, że przez to ucho mam zakaz siłówki (wzrost ciśnienia śródczaszkowego) na najbliższy okres Adminie czy spokojny bieg robi jakieś kuku umiarkowanemu kalece?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Naczelne prawo życia: adaptuj się lub giń Będę zgnuśniały i sfrustrowany, to mnie jakieś NGM raczysko złapie i po ptokach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe , tylko z nawyku kamelki jakiej nie wkladaj ani zadnego gryfa w garsc nie chwytaj na droge Heheh cuda sie dzieja hehehehhe, no predzej bym sobie szczuplego adaska cebulaka wyobrazil niz ciebie biegajacego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|