Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3905110 razy)
|
Gavroche
|
Hehe , tylko z nawyku kamelki jakiej nie wkladaj ani zadnego gryfa w garsc nie chwytaj na droge Heheh cuda sie dzieja hehehehhe, no predzej bym sobie szczuplego adaska cebulaka wyobrazil niz ciebie biegajacego Fakt, komedia Zacznę od joggingu jakiego, bo nawyków ruchowych nie mam za grosz Ale jeszcze sobie wszystko dokładnie przemyślę...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Moze rower , poziom beginer?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe no wlasnie, rower przyjermniejszy. Strzelic 50 km to zaden wysilek w sumie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Też myślę o bieganiu Tym bardziej, że przez to ucho mam zakaz siłówki (wzrost ciśnienia śródczaszkowego) na najbliższy okres Adminie czy spokojny bieg robi jakieś kuku umiarkowanemu kalece? Czy masz już wyznaczony termin zabiegu? Lepiej z bieganiem poczekaj - moim zdaniem...ale co ja tam wiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...bardziej znam się na kiszeniu ogórków...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moze rower , poziom beginer? Czasochłonny bardziej i mniej ogólnorozwojowy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też myślę o bieganiu Tym bardziej, że przez to ucho mam zakaz siłówki (wzrost ciśnienia śródczaszkowego) na najbliższy okres Adminie czy spokojny bieg robi jakieś kuku umiarkowanemu kalece? Czy masz już wyznaczony termin zabiegu? Lepiej z bieganiem poczekaj - moim zdaniem...ale co ja tam wiem... Nie, nie mam, na razie trzeba się pozbyć wysięku, bo mokrego ucha się nie operuje, jeśli nie ma takiej konieczności. Pewnie, że poczekam, wyrywny nie jestem, na razie chodzę na zwykłe spacery
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Moze rower , poziom beginer? Czasochłonny bardziej i mniej ogólnorozwojowy. w takim razie bedziesz umieral, jak ja na bojach olimpijskich
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Zacznę od joggingu jakiego, bo nawyków ruchowych nie mam za grosz Ale jeszcze sobie wszystko dokładnie przemyślę... Ale jak powozisz psi zaprzęg, to już masz marszobieg, jogging i w ogóle namiastkę biegania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moze rower , poziom beginer? Czasochłonny bardziej i mniej ogólnorozwojowy. w takim razie bedziesz umieral, jak ja na bojach olimpijskich Bez wątpienia, początki są trudne Ale jestem całkiem niezły w długich marszach, szybko pójdzie w razie co
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakimś trafem, dla mnie bieganie nie jest aż tak kosztowne, jak to gazeta wyborcza przedstawia. Jakieś 1000kcal, czyli około 350g śmietanki. Stare sprandki mają się nadal dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zacznę od joggingu jakiego, bo nawyków ruchowych nie mam za grosz Ale jeszcze sobie wszystko dokładnie przemyślę... Ale jak powozisz psi zaprzęg, to już masz marszobieg, jogging i w ogóle namiastkę biegania. Jasne, tak całkiem bez pojęcia nie jestem, ale przy zaprzęgu to są krótkie zrywy. Na razie, 60 minut nieprzerwanego biegu, to to odległa wizja
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przerabiałem różne podejścia, marszobieg pełnego dystansu i bieganie stopniowo większych odcinków. Zdecydowanie wolę to drugie, raz że nie bolą mnie kolana, a dwa bardzo nie lubię przerywać, bo to niezdrowe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Marsz nawet długodystansowy nigdy nie da tyle, co solidna godzinna przebieżka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przerabiałem różne podejścia, marszobieg pełnego dystansu i bieganie stopniowo większych odcinków. Zdecydowanie wolę to drugie, raz że nie bolą mnie kolana, a dwa bardzo nie lubię przerywać, bo to niezdrowe. Wiadomo Do mnie też powolna adaptacja najbardziej przemawia. Jest chyba nawet taka metoda, że wychodzi się z domu czy z auta i idzie coraz szybciej, aż przechodzi się w bieg. Biegnie się spokojnie, ile się da bez dyskomfortu, a potem przechodzi w szybki i następnie wolniejszy marsz. Na następnej sesji biegnie się zwykle odrobinę dalej i tak to leci
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|