Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3905382 razy)
|
Zyon
|
Hanni sobie Vibramy kupil Ja jakbym mial az taka narosl budzetowa, to moze tez bym sprobowal, bo trampki czasami potrafia dopiec
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Hanni sobie Vibramy kupil Ja jakbym mial az taka narosl budzetowa, to moze tez bym sprobowal, bo trampki czasami potrafia dopiec Mięczak No wiesz, pamietasz, ze on cwiczy w rekawiczkach ? A chucki stanowczo za drogie, kiedys jak sklep jakis obuwniczy zamykali to kupilem kilka par chyba ponizej kosztow a pani sprzedawczyni i tak sie znaczaco popukala w glowe Okazalo sie prawie biznesem zyca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Hanni sobie Vibramy kupil Ja jakbym mial az taka narosl budzetowa, to moze tez bym sprobowal, bo trampki czasami potrafia dopiec Mięczak No wiesz, pamietasz, ze on cwiczy w rekawiczkach ? A chucki stanowczo za drogie, kiedys jak sklep jakis obuwniczy zamykali to kupilem kilka par chyba ponizej kosztow a pani sprzedawczyni i tak sie znaczaco popukala w glowe Okazalo sie prawie biznesem zyca Ba! Jadł zgniłe mięso i mał odważnik, którym rzucał z drugiego piętra Do siłówki Conversy są bardzo dobre, do biegania to na początek chyba jakieś amortyzowane, zanim nie nauczysz się nie walić z pięty W naszej szerokości geograficznej ludzie ludzie przez większość roku tradycyjnie chodzą w butach, a w przeciętnie wygodnych zwykłych butach stopa pracuje normalnie i naturalnie. Trzeba być niezłą jemiołuszką, żeby się wkręcić w naturalistyczno-minimalistyczne głupoty za dużą kasę Nikt nie zabrania myśleć samodzilnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hanni sobie Vibramy kupil Ja jakbym mial az taka narosl budzetowa, to moze tez bym sprobowal, bo trampki czasami potrafia dopiec Mięczak No wiesz, pamietasz, ze on cwiczy w rekawiczkach ? A chucki stanowczo za drogie, kiedys jak sklep jakis obuwniczy zamykali to kupilem kilka par chyba ponizej kosztow a pani sprzedawczyni i tak sie znaczaco popukala w glowe Okazalo sie prawie biznesem zyca Ba! Jadł zgniłe mięso i mał odważnik, którym rzucał z drugiego piętra Do siłówki Conversy są bardzo dobre, do biegania to na początek chyba jakieś amortyzowane, zanim nie nauczysz się nie walić z pięty W naszej szerokości geograficznej ludzie ludzie przez większość roku tradycyjnie chodzą w butach, a w przeciętnie wygodnych zwykłych butach stopa pracuje normalnie i naturalnie. Trzeba być niezłą jemiołuszką, żeby się wkręcić w naturalistyczno-minimalistyczne głupoty za dużą kasę Nikt nie zabrania myśleć samodzilnie. Dla tych co chodzą po nizinach zwykłe buty wystarczą. Ale do chodzenia po szczytach.... drzew, to już musi być obuwie marki co najmniej "super-busz"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hanni sobie Vibramy kupil Ja jakbym mial az taka narosl budzetowa, to moze tez bym sprobowal, bo trampki czasami potrafia dopiec Mięczak No wiesz, pamietasz, ze on cwiczy w rekawiczkach ? A chucki stanowczo za drogie, kiedys jak sklep jakis obuwniczy zamykali to kupilem kilka par chyba ponizej kosztow a pani sprzedawczyni i tak sie znaczaco popukala w glowe Okazalo sie prawie biznesem zyca Ba! Jadł zgniłe mięso i mał odważnik, którym rzucał z drugiego piętra Do siłówki Conversy są bardzo dobre, do biegania to na początek chyba jakieś amortyzowane, zanim nie nauczysz się nie walić z pięty W naszej szerokości geograficznej ludzie ludzie przez większość roku tradycyjnie chodzą w butach, a w przeciętnie wygodnych zwykłych butach stopa pracuje normalnie i naturalnie. Trzeba być niezłą jemiołuszką, żeby się wkręcić w naturalistyczno-minimalistyczne głupoty za dużą kasę Nikt nie zabrania myśleć samodzilnie. Naturalno-minimalistyczne podejscie to akurat popieram, bo akurat te dzisiejsze mody na rozne style biegania ze wzgledu na stawiana stope, kolana, pronatory, supinatory etc uwazam, za jeszcze wieksze robienie wody z mozgu i jeszcze wieksze naciaganie Zamiast wstac i biec, ludzie czytaja ksiazki jak biegac, zeby nie zlapac kontuzji
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przy takim ekwipunku skutki są rewelacyjne, nawet bez biegania. Wystarczy znajomym go pokazywać... Bo po to właśnie to jest; najważniejszy jest lans i dobre samopoczucie. Faktem jest, ze jak co niedziela rano smigalem na rowerze to spora czesc sie dziwnie patrzyla na mnie Zamiast obcislych i blyszczacych lanserskich gaci i koszulek, czapki i specjal butow ja jezdzilem w obicetych do kolan bojowkach, trampkach i koszulce bezrekawniku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak, z apka do biegania.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak, z apka do biegania.
Samsung na szczęście...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hanni sobie Vibramy kupil Ja jakbym mial az taka narosl budzetowa, to moze tez bym sprobowal, bo trampki czasami potrafia dopiec Mięczak No wiesz, pamietasz, ze on cwiczy w rekawiczkach ? A chucki stanowczo za drogie, kiedys jak sklep jakis obuwniczy zamykali to kupilem kilka par chyba ponizej kosztow a pani sprzedawczyni i tak sie znaczaco popukala w glowe Okazalo sie prawie biznesem zyca Ba! Jadł zgniłe mięso i mał odważnik, którym rzucał z drugiego piętra Do siłówki Conversy są bardzo dobre, do biegania to na początek chyba jakieś amortyzowane, zanim nie nauczysz się nie walić z pięty W naszej szerokości geograficznej ludzie ludzie przez większość roku tradycyjnie chodzą w butach, a w przeciętnie wygodnych zwykłych butach stopa pracuje normalnie i naturalnie. Trzeba być niezłą jemiołuszką, żeby się wkręcić w naturalistyczno-minimalistyczne głupoty za dużą kasę Nikt nie zabrania myśleć samodzilnie. Naturalno-minimalistyczne podejscie to akurat popieram, bo akurat te dzisiejsze mody na rozne style biegania ze wzgledu na stawiana stope, kolana, pronatory, supinatory etc uwazam, za jeszcze wieksze robienie wody z mozgu i jeszcze wieksze naciaganie Zamiast wstac i biec, ludzie czytaja ksiazki jak biegac, zeby nie zlapac kontuzji Ja też popieram mini i nature, ale trzeba odróżnić real od marzeń marketingowców Trening ma mieć odzwierciedlenie w rzeczywistości, a jak podbiegawz do autobusu czy uciekasz przed gwałcicielem, to przecież nie zmieniasz butów na "ucieczkowe" Podobnie jak wypychając samochód z zaspy nie robisz najpierw 10 minut rozgrzewki na stepperze. Moim zdaniem znakomita większość rekreacji nie odczuje żadnej różnicy, poza odchudzeniem portfela
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mysle podobnie, dlatego tez jestem w zasadzie przeciwko suplom, bo jak sie musisz szybko wdrapac na drzewo uciekajac przed gwalcicielem albo musisz sie szybko wdrapac po balkonie, bo zapomniales kluczy to nie zakladasz rekawiczek i nie lykasz kretki z glutamina
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|