|
Blackend
|
Moim zdaniem znakomita większość rekreacji nie odczuje żadnej różnicy, poza odchudzeniem portfela I prawidłowo, jeszcze nie pobiegł, a już chudszy i z dobrym samopoczuciem.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też popieram mini i nature...
Jak każdy facet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
pewne trendy mody już chyba są nieodwracalne. Przeszdna natura u kobiet wygląda co najmniej nieestetycznie... Taaak. Pampa jak okiem sięgnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Godzinna przebieżka na 300 ml śmietanki, to w sam raz dla mnie dawka aby naładować się energetycznie na nadchodzący tydzień. Natomiast feerią barw jaką dostarcza las trzeba koniecznie oczy na zapas nacieszyć, bo jest co podziwiać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
5 km w deszczu i ciemnosci, cos pieknego. W dodatku w samej koszulce bez rekawow Dziala jak katharsis
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Troche mi sie wkrecilo bieganie, pobieguje sobie troche z chlopakami od maratonow i jest zaskakujaco niezle
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Z kobitkami też jest fajnie, szczególnie jak z przodu biegną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet wyprzedzać się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
...Jak i dziś trochę okrążeń się uciułało. Taktyka - wahadłowa. 1 okrążenie lewoskrętnie --> krótkie hamowanie ze stepem --> zwrot --> 1 okrążenie prawoskrętnie i tak dalej naprzemiennie... Tak dla jaj, żeby się nie zafiksować w jednym kierunku, jak i harmonijnie odkształcać wszystkie części odkształcane. A tak, estetyczniej symetrycznie się kształtować.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sobota, wieczór odpręgieżenia tudzież i schamienia ludu zniewolonego. Mnie tymczasem przypadło ku odchamieniu (w mniemaniu swym) betaoksydodziadziobieżenie w skromnym ułamku godziny zamknięcie.
|
|
|
|
|
|
|
|