Radzio
Go
|
Nadąć, nadąć ... toż to też jest objaw! *
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za dużo czytania. Z mojego amatorskiego punktu widzenia wygląda to tak, że wraz ze wzrostem kondycji poprawia się technika.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za dużo czytania. Z mojego amatorskiego punktu widzenia wygląda to tak, że wraz ze wzrostem kondycji poprawia się technika. "Tanie" sowki rulezzz
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozmawiałem z takim jednym, który za cztery stówki buty sobie sprawił. Pytam go - no i jak, lepiej? - musi być lepiej, bo jestem lżejszy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kto bogatemu zabroni
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niby tak bardzo sprzęt nie ma znaczenia, ale na imprezach, jak oglądam, wszyscy w wypasionych butach, skarpetach, spodenkach i koszulkach
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sprzęt ma znaczenie, tylko trzeba wypośrodkować, do kiedy cena ma wpływ na jakość, a od kiedy przepłacamy za markę. Chociaż z drugiej strony najczęściej, to właśnie o ten lans chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry Wieczór! U mnie na bieżni dość jasno się porobiło, sąsiedztwo lodowiska psuje atmosferę. To też postanowiłem za dużo nie podbiegiwać. Tym bardziej że temperaturka lekko pod zero. Wszak nie warto na początek roku o jakieś grypki-chrypki zabiegać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Błędowska zarasta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale takie "dziadzieje się" z rączkami na krzyżu, czy raźny marsz z dziarską miną?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mysle, ze razny marsz i gimnastyka paluchow na andku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale takie "dziadzieje się" z rączkami na krzyżu, czy raźny marsz z dziarską miną? Raźno bez tych modnych "patolków"... Tak z 10-15km mi wychodzi, ale to nie to co bieganie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale takie "dziadzieje się" z rączkami na krzyżu, czy raźny marsz z dziarską miną? Raźno bez tych modnych "patolków"... Tak z 10-15km mi wychodzi, ale to nie to co bieganie. Lepszy rydz w garści...
|
|
|
|
|
|
|
|