administ
Gość
|
PowaĹźnie podoba wam siÄ Angelina? A o ktĂłrÄ
to AngelinÄ chodzi? Bo znam kilka.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A o tej, to nawet nie ustalaliĹmy stanowiska, zresztÄ
o Ĺźadnej Angeli... Ale jakby co, to Merkel jest spoko, choÄ z komunijnym odchyĹem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jakby co, to Merkel jest spoko, choÄ z komunijnym odchyĹem. Musi godziÄ interesy z lewej do prawej, ale nawet jej to nieĹşle wychodzi. Niemcy sÄ
nadal na plusie w obecnym komunijnym Ĺwiecie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
I piersi swoje ma!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
+kilka kilometrĂłw, a moĹźe in minus, dla odróşnienia . ChĹodno, a przebieĹźka taka minimalna, ni to przegrzaÄ, ni to przeziÄbiÄ. Niestety zbyt wielu dowiedziaĹo siÄ o "mojej" bieĹźni. Kolejny raz zastana na Ĺaweczce flaszka zbyt dobrze o tym Ĺwiadczy. ZnĂłw nie do koĹca dopita, co wskazuje iĹź musieli byÄ to niedoĹwiadczeni doĹÄ jeszcze przedstawiciele chamo szympans.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Aha, ciekawe. Kto kogo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
PomysĹ dobry, teraz gĹĂłwnie te paszporty przeglÄ
dajÄ
, ale dobry endo moĹźe zaznaczyÄ "czerwone kreseczki" i wystarczy za nie nie wychodziÄ. CoĹ zawodnicy na bank wymyĹlili.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
MiaĹa byÄ przebieĹźka. Rzecz jednak miaĹa siÄ w Polsce i okazaĹo siÄ Ĺźe bieĹźnia ma konsystencyjÄ kiĹlu. ZnalazĹem poĹÄ
czenie z murawÄ
wewnÄtrznÄ
. Trawka + zmiÄkczona ziemia i tak od bramki do bramki kilka km dla pozorĂłw, moĹźe i na zdrowie...Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po bieganiu wieczorem moĹźna spaÄ? Nie podkrÄca nadnerczy za bardzo?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Sen trzeba przeĹoĹźyÄ na godziny późniejsze i wtedy do kilku km, a zasnÄ
Ä jeszcze da siÄ. Z rana bieganie o niebo lepsze, ale mnie na razie nie pasuje. Ale kto wie...Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z mojego doĹwiadczenia, to Ĺpi siÄ Ĺwietnie. OczywiĹcie w moim przypadku, to jest przebieĹźka tak aby starczyĹo jeszcze siĹ na przyspieszony finisz. Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|