administ
Go
|
Poważnie podoba wam się Angelina? A o którą to Angelinę chodzi? Bo znam kilka.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A o tej, to nawet nie ustalaliśmy stanowiska, zresztą o żadnej Angeli... Ale jakby co, to Merkel jest spoko, choć z komunijnym odchyłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jakby co, to Merkel jest spoko, choć z komunijnym odchyłem. Musi godzić interesy z lewej do prawej, ale nawet jej to nieźle wychodzi. Niemcy są nadal na plusie w obecnym komunijnym świecie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I piersi swoje ma!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
+kilka kilometrów, a może in minus, dla odróżnienia . Chłodno, a przebieżka taka minimalna, ni to przegrzać, ni to przeziębić. Niestety zbyt wielu dowiedziało się o "mojej" bieżni. Kolejny raz zastana na ławeczce flaszka zbyt dobrze o tym świadczy. Znów nie do końca dopita, co wskazuje iż musieli być to niedoświadczeni dość jeszcze przedstawiciele chamo szympans.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, ciekawe. Kto kogo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pomysł dobry, teraz głównie te paszporty przeglądają, ale dobry endo może zaznaczyć "czerwone kreseczki" i wystarczy za nie nie wychodzić. Coś zawodnicy na bank wymyślili.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Miała być przebieżka. Rzecz jednak miała się w Polsce i okazało się że bieżnia ma konsystencyję kiślu. Znalazłem połączenie z murawą wewnętrzną. Trawka + zmiękczona ziemia i tak od bramki do bramki kilka km dla pozorów, może i na zdrowie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po bieganiu wieczorem można spać? Nie podkręca nadnerczy za bardzo?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sen trzeba przełożyć na godziny późniejsze i wtedy do kilku km, a zasnąć jeszcze da się. Z rana bieganie o niebo lepsze, ale mnie na razie nie pasuje. Ale kto wie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z mojego doświadczenia, to śpi się świetnie. Oczywiście w moim przypadku, to jest przebieżka tak aby starczyło jeszcze sił na przyspieszony finisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|