RafałS
|
Czekamy na stabilizację pogody, bo to w moim wieku trzeba dbać o zdrowie... Zatr sakr! z tym wiekiem ... Planeta z pogodą nie do przewidzenia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W niektórych miejscach jest łatwiej. Na Antarktydzie, zum beispiel.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale co tam robić? Nuda nudą, no ale bez przesady.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Można na ten przykład urządzić zawody w odśnieżaniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo i z poślizgiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet samoloty rozbijają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sezon biegowy rozpoczęty. Na początek skromnie tylko 3km bez tego huraoptymizmu jak kiedyś, gdy pełnym dystansem zaczynałem. Potem przez dwa tygodnie kolana miałem zabetonowane. Ogólnie jestem umiarkowanie zadowolony, po trzech czwartych dystansu tempo było dobre, nie jestem zmęczony i nic mnie boli. Pod koniec maja powinienem być już rozbiegany na pełny godzinny dystans. Dzisiaj pierwszy raz testowałem nowe dokanałowe słuchawki od zajączka, których w ogóle się nie spodziewałem. Pierwsze wrażenia są super, świetnie słychać basy, poziom głośności mam na połowę tego co wcześniej (słychać najcichsze niuanse) i nie wieje mi teraz do uszu, co jest największą zaletą przy niższych temperaturach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! Tu jeszcze bury biegowe na strychu!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sprzyjająca temperatura mnie zachęciła, no i tęsknota za lasem, bo dawno nie byłem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Temperatura jest idealna, ale nastroju nie mam...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widziałem dzisiaj biegacza koło 40, nie powiem, ładnie zbudowany, szczupły, na pierwszy rzut oka zdrowy. Ale jak mnie minął, to zobaczyłem, najohydniejsze w moim życiu, żylaki podudzi, chyba mając takie basaje nie biegałbym w ogóle, albo chociaż chował to pod jakimi dresami. Widziałem sporo wywalonych żył, co u osiłków nie jest niczym dziwnym, nawet pewnie część z nich była zniszczonymi żyłami z charakterystycznymi "pozwijaniami", ale to co miał ten facet, to się nadawało do horroru. A może biegł do szpitala, na zabieg?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|