administ
Go
|
Bo bieganie jest tuczące.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
widać niedożywiony jesteś i musisz teraz biegać ;D
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trochę wolno temperatura spada, a mam dzisiaj w planach bieganie. Poczekam jeszcze z godzinkę - ciekawe jaki dystans dam radę przebiec?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W gorącu źle się biega, ale da się radę, jak trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Racja, otyłość strasznie upośledza. Lepiej głodować, niż się zatuczyć - to do tych, co nie potrafią utrzymać właściwej masy ciała z różnych powodów.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niedobór lepszy od nadmiaru.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znacznie lepszy, choć osoby w średnim wieku z lekką nadwagą i wyższym cholesterole ponoć łagodniej przechodzą syndromy naczyniowo-sercowe, niż osoby wychudzone z "normą" cholesterolową. I jest to zrozumiałe, ale nie dla naukowców, którzy muszą dalej badać zagadnienia, których nie rozumieją, źle interpretując uzyskane wyniki...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No tak , statystycznie nawet się potwierdza i naocznie.TOMASZU wiecej tej wiedzy ,gratisy mile czytane
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przy 28 stopniach da się biegać i to całkiem nieźle, ale trzeba poczekać na zachód słońca lub wybrać sobie trasę w cieniu. Najgorzej jest w pełnym słońcu. Trochę za szybko wybiegłem po obiedzie, trzeba jednak te dwie trzy godziny odczekać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No ładnie ,a ja dziś tylko leżaczek i kawka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja zaraz zimnego Pilsner Urquella sobie zasuplementuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też bym sobie chętnie wypił alkoholu ździebko, ale niestety muszę być trzeźwy non stop.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
W gorącu źle się biega, ale da się radę, jak trzeba... ale za to jak dobrze pływa się , tylko te ścigacze na jeziorze wkurzają , temperatura wody już ok ,
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ano, trzeba z bojką pływać by była szansa, że zauważą... U nas dziewczyna zalała się wrzątkiem przez taki ścigacz - za blisko brzegu podpłyną pod stojace przy brzegu kabinówki....
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
b mała szansa ... chyba nie myślisz , że robię inaczej ? bojka odblask , czepek odblask , i często mięchem rzucam właśnie idę, bomba vitaminowa z nerek ciel. będzie smakować bardziej , gdy wrócę
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja rano od 06.45 do 08.15 przemaszerowałem 16km w kamizelce 17,5kg. Mogliby robić kamizelki obciążająco-chłodzące.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|