Gavroche
|
Duża bezwładność ciała utrudnia noszenie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja rano od 06.45 do 08.15 przemaszerowałem 16km w kamizelce 17,5kg. Mogliby robić kamizelki obciążająco-chłodzące. kiedyś w Polsce ludowej , jak jeszcze było wojsko , to odbywało się tak : dowództwo młodym żołnierzom kazano przyszykować się na wymarsz rano 3:00 lub 4:00 ( z ekwipunkiem ) spakowaliśmy plecaki jakieś podręczne pierdoły , i wystawiliśmy przed salę , w nocy uzupełniane były o dodatkowy balast przez doświadczonych żołnierzy, nikt o 3 rano nie zaglądał do plecaka ile ma cegieł , zresztą i tak czasu nie było . Dopiero po paru kilometrach coś było nie tak. Ale zatrzymywać się było zabronione . Po zakończeniu małej pętli ( 30 ) lub dużej ( 60 km ) okazywało się dlaczego obrońcy ojczyzny są ''zdechli '' .
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ano, trzeba z bojką pływać by była szansa, że zauważą... U nas dziewczyna zalała się wrzątkiem przez taki ścigacz - za blisko brzegu podpłyną pod stojace przy brzegu kabinówki....
Falą już mnie przykrywali, ale wrzątkiem jeszcze nie dostałem Dziś luzik , wariatów na ślizgaczach nie było , bo pochmurnie i zimno . Byłem sam , i moje kaczki , i kormorany oswojone na wyspie .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja rano od 06.45 do 08.15 przemaszerowałem 16km w kamizelce 17,5kg. Mogliby robić kamizelki obciążająco-chłodzące. kiedyś w Polsce ludowej , jak jeszcze było wojsko , to odbywało się tak : dowództwo młodym żołnierzom kazano przyszykować się na wymarsz rano 3:00 lub 4:00 ( z ekwipunkiem ) spakowaliśmy plecaki jakieś podręczne pierdoły , i wystawiliśmy przed salę , w nocy uzupełniane były o dodatkowy balast przez doświadczonych żołnierzy, nikt o 3 rano nie zaglądał do plecaka ile ma cegieł , zresztą i tak czasu nie było . Dopiero po paru kilometrach coś było nie tak. Ale zatrzymywać się było zabronione . Po zakończeniu małej pętli ( 30 ) lub dużej ( 60 km ) okazywało się dlaczego obrońcy ojczyzny są ''zdechli '' . Tak, zasadnicza służba wojskowa to świetny sposób na zmarnowanie 2 lat życia, ku chwale ojczyzny.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
.
Tak, zasadnicza służba wojskowa to świetny sposób na zmarnowanie 2 lat życia, ku chwale ojczyzny. też tak myślałem, z perspektywy czasu jednak nie mam do nikogo żalu, nowych cech charakteru nabyło się. Najbardziej raziła wszechogarniająca głupota dookoła
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak było zmarnowałem dwa lata, a mogłem się przebudować w tym czasie he.A i tak jestem dezerterem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przypominam, że bieganie jest bardzo niezdrowe i może powodować zejścia śmiertelne, szczególnie tuż przed przystankiem MPK, a jak kierowca nie poczekał, to może trafić szlag! Dlatego lepiej jechać następnym autobusem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Albo biegać za autobusem ,bo przystanki są
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
klika razy zdarzyło mi się biegać do kolejnego przystanku. Czasem nawet z sukcesem [Warszawa...]
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
klika razy zdarzyło mi się biegać do kolejnego przystanku. Czasem nawet z sukcesem [Warszawa...] Średnia prędkość komunikacji miejskiej w Warszawie chyba nie powala na kolana.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
HAHA - no proszę nie doceniasz moich zdolności biegowych :D:D Ale fakt jak jest korek to się da
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
HAHA - no proszę nie doceniasz moich zdolności biegowych :D:D Ale fakt jak jest korek to się da To metro nie rozwiązało problemów z korkami?
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ktoś mógłby powiedzieć, że to przez most który teraz rozbierają zawsze jakas wymowka. Raczej warszawiacy są wygodni. Na mojej trasie korki sa, ale nie ma scisku w komunikacji miejskiej.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Phi, nie ma ścisku, nie ma atrakcji
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pożyjemy, zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Ja rano od 06.45 do 08.15 przemaszerowałem 16km w kamizelce 17,5kg. Mogliby robić kamizelki obciążająco-chłodzące. U mnie wczoraj wpadło dziesięć okrążeń na stadionie LA w pół godziny. Wychodzi na to że szybciej chodzisz niż ja biegam
|
|
|
|
|
|
|
|