vvv
Go
|
Ach, te media, człowiek słyszy Stuhra, a widzi Shreka.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
albo widzi Stuhra a słyszy Shreka
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
człowiek patrzy: Shrek, a to... Stuhr, a osioł i Zamachowski się śmieją
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wczoraj kilka km jako że mnie przerwy niekoniecznie obowiązują gdyż po zmroku na ogół bieżę. Tak więc temperaturka 25-27st. C. Warto wspierać szlak oddechowy. Przyda mi się bo "planeta małp" nie śpi i potrafi urządzić kibel. Ja zaś jak zwykle w oblężeniu więc warto korzystać póki idzie, biegnie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś truchcikiem 2,4 km , woda cieplejsza ( 22,5 ) niż powietrze tylko ja z bojką i surferzy ( bo wiatr ) . Paliwo - tortowa śmietana Łowicka plus żółtka , brak oznak słabnięcia .
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wczoraj wieczór: 10 st. C. Wykorzystane na przebieżkę . Potem, nad ranem: 5 st. C. Cóż za zmiana.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wczoraj, 14 st , woda niewiele więcej , 2 kiloski , stopy miałem zdrętwiałe jak kawałki lodu , za nic nie mogłem się rozgrzać , a do tego wiatr w oczy i grzywy białe na wodzie, ale jeszcze nie szkwał. Wyszedłem z wody i lunął deszcz > zapylałem na rowerze do domu , ale rozgrzała mnie dopiero szpikowa botwinka ze śmietanką, łój zastygał mi na sinych ustach. Latem zostałem morsem .
dziś 6,00 rano - liter i pół jagód , szefowa 3,5 . Tort jagodowy już gotowy !
Uwaga ! w markecie gdzie leżą choroby na pólkach promocja na mascarpone 3,65 za opakowanie. ( biedronkowe jest ok )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj tylko 7km, bo zacząłem coś kolano czuć, a ja lubię dokończyć bez przerywania.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale czad , ona zakłada, że nie można iść do sklepu Pana Zenka, ażeby coś kupić. Bzdura! Po paprykę Pani Gienia pójdzie tam gdzie taniej. Straszyć podwyżkami w Biedronce? szef rządu? Czy po prostu wybieramy podstawianych ludzi przez fabrykantów i korporacje ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Często powraca temat dołożenia podatków sieciom wielkopowierzchniowym, natomiast nikt nie proponuje obniżenia podatków, bo socjal potrzebuje nieskończoną ilość pieniędzy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mądra to ona nie jest. Dba o interes zagranicznych sieci a nie Polaków i polskiej gospodarki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś pierwsze bieganie po przerwie upałowej i ciężko było. Godzina i cztery minuty... Ale zaraz poniżej godziny powinienem znów zejść.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórzy wolą na chlebie ze smalcem się tuczyć. Wolna wola...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież, że tak... Chleb to podstawa diety przecież jest.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś spacer ( bez kamizelki ), chyba przetrenowałem się i miałem lenia. Woda 18 st. zimna. Dzień przerwy przyda się na odbudowanie zapotrzebowania na wysilek.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Mądra to ona nie jest. Dba o interes zagranicznych sieci a nie Polaków i polskiej gospodarki. No, wyuczony zawod wszystko tlumaczy. Brak wyobrazni az kluje po oczach i najsmaczniejsze jest to, ze ona w to wszystko wierzy. Niezla beke musial miec wlasciciel biedronki jesli zobaczyl jaki mu prezent Premier Polski zrobila.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile tutaj sklepów bankrutuje i nikt się o tych ludzi nie martwi, ani o ich pracowników, ani o dzieci jednych i drugich...Ponoć tutaj na wybrzeżu (w Kartuzach) prezydent miasta nie pozwolił na dyskonty, aby lokalny handel nie zbankrutował...
|
|
|
|
|
|
|
|