renia
|
Ale ponoć nawet takie zakazy omijają. Buduje wielki sklep Polak i wydzierżawia go Biedronce...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bieganie z siatami tam gdzie taniej? Normalne, bo po co przepłacać. W markecie oszczędza się na zakupach tyle, że dojazd autem jest za darmo i jeszcze sporo zostaje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech sobie są markety, ale na równych prawach co polski handel...nie powinni mieć ulg...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na równych zasadach, to im się nie opłaca. Nie po to łapówki dawali, żeby mieć teraz "równe zasady".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A widzisz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, bo przy tym nie byłem, nie jestem i nie będę.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie trzeba przy tym być, to śmierdzi na odległość
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mądra to ona nie jest. Dba o interes zagranicznych sieci a nie Polaków i polskiej gospodarki. No, wyuczony zawod wszystko tlumaczy. Brak wyobrazni az kluje po oczach i najsmaczniejsze jest to, ze ona w to wszystko wierzy. Niezla beke musial miec wlasciciel biedronki jesli zobaczyl jaki mu prezent Premier Polski zrobila. Niestety, ona robi fatalne wrazenie i coraz bardziej sie kompromituje. Wychodzi z niej zwykly powiatowy lekarzyna o ograniczonych horyzontach. Nie jest to osobowosc (byc moze bardzo dobrze i stety) pokroju Tuska, prawdziwego Puppet Mastera i mistrza manipulacji. W jej wypadku sprwadza sie niestety powiedzenie "jezeli maja cie za glupka to milcz, bo jak sie odezwiesz to rozwiejesz wszelkie watpliwosci"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak za czyje? Za Twoje Reniu, za Twoje... Jeśli podatki płacisz naturalnie. I na dziurę budżetową też.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko moje im nie wystarczą... Wszyscy muszą płacić i jeszcze nowe kredyty trzeba zaciągać i udawać Greka...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Mądra to ona nie jest. Dba o interes zagranicznych sieci a nie Polaków i polskiej gospodarki. No, wyuczony zawod wszystko tlumaczy. Brak wyobrazni az kluje po oczach i najsmaczniejsze jest to, ze ona w to wszystko wierzy. Niezla beke musial miec wlasciciel biedronki jesli zobaczyl jaki mu prezent Premier Polski zrobila. Niestety, ona robi fatalne wrazenie i coraz bardziej sie kompromituje. Wychodzi z niej zwykly powiatowy lekarzyna o ograniczonych horyzontach. Nie jest to osobowosc (byc moze bardzo dobrze i stety) pokroju Tuska, prawdziwego Puppet Mastera i mistrza manipulacji. W jej wypadku sprwadza sie niestety powiedzenie "jezeli maja cie za glupka to milcz, bo jak sie odezwiesz to rozwiejesz wszelkie watpliwosci" Ale uczciwie trzeba przyznac, ze pare fajnych pomyslow zaproponowala. Np ten, ze osoby do 30 roku życia byliby zwolnieni z podatku dochodowego. O a tutaj reakcja wyborcy: " 8 lat temu głosowałem na platformę bo była obiecująca, byłem zdesperowany i głupi, mija 8 lat dobijam trzydziestki bez dorobku i z marnymi dochodami a wy po 8 latach proponujecie kwotę wolną od podatku ludziom w wieku do 30 lat? kpina w żywe oczy !" Zagladasz do nich? https://www.facebook.com/PlatformaObywatelska/posts_to_page
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czary bary ,jak ktoś jest tak głupio naiwny ,że głosując rozwiązuje swoje problemy ,to już lepiej być nie może .Mniemanie że mi się należy ,bo tak mi wmawiają ,jest oczadzeniem umysłu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z czyich pieniędzy ona będzie dopłacała?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
z ich pieniędzy, zabierze im z jednej strony, a da z drugiej. Na tym polega demokracja, wybierasz tych co dają. Wszyscy będą zadowoleni
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jaka wspaniała wiadomość dla prywaciarzy, no chyba że to będzie tylko dotyczyć zagranicznych strategicznych inwestorów.
|
|
|
|
|
|
|
|