Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3887679 razy)
|
Jarek
Go
|
Ja już jestem zadowolony .
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
21 st C - , idealna aby nie spocić się , idealna aby nie zmarznąć. Dziś slalom. Między windsurferami, motorówkami, skuterami, żaglówkami, kajakami ,rowerkami, jachtami. 1,5 - 2 km tylko, bo niebezpiecznie na wodzie. Alkohol na plaży i wodzie to nasz wróg. Kormorany obs..ły następne drzewo, które usycha na wyspie. Nie korzystają z tych ubiegłorocznych uschniętych ( jako ustępu). Znają mnie więc robią to przy mnie > Wiatr niezły, więc meszki, gzy i inne dziadostwa nie gryzą.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
21,7 st C wspaniale, bez wiatru , bez łódek, jak w raju. tylko wędkarze nie pozwalają podpływać do brzegu, że niby ryby spłoszę, a są zdrowe. kogo o 6.00 w niedzielę można spotkać ? morsa i optymalnego. Fajne chłopaki, podstarzałe, udają młodzieniaszków
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Iść nie iść? Oczywiście, że idę, bo skoro już założyłem spodenki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U mnie jak w saunie, bieganie w ten upal ...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Ja też nie biegam w upały, a w chłodzie to już w ogóle...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U mnie jak w saunie, bieganie w ten upal ... Tu też sauna, ale powoli bez pobijania rekordów jest całkiem o'k. Nawet lepiej jak przy jesiennych mżawkach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie żona kazała Ci naczynia zmywać, to już wolisz biegać... Żeby tylko, dlatego muszę biegać. Jesteś przebiegły... I ile przebiegłeś...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dyszkę, to taki mój ulubiony dystans, którego nie przekraczam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kwestia treningu, nic więcej. Najpierw trochę, potem ciut więcej, a później samo przychodzi i nawet nie wiadomo kiedy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to jest piękne, jak kaleki się robi wytrzymałościowiec... Tylko trzeba chcieć, a nie piwko i pilot...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Są jeszcze tacy, którzy się dziwią, skąd w tobie tyle siły, skoro teoretycznie wcinasz same liście? - Pewnie, że tak. Wbrew pozorom dieta wegańska jest wysoce kaloryczna. Po bardzo mocnym treningu wypijam dwulitrowego shake'a m.in. z daktylami i bananami, który ma dwa tysiące kalorii. Siłę dają również warzywa, które w połączeniu z twardymi węglowodanami, jak kasza, strączki czy makaron, dają niesamowity efekt. Pamiętajmy, że dobre kalorie w parze z wysoką jakością jedzenia wyjdą nam tylko na zdrowie.
Twoje dzieci będą weganami? - Nie widzę innej możliwości. Co więcej, trudno jest mi też sobie wyobrazić, żeby mieć dziewczynę, która jest na diecie mięsnej. Ostatnio znajomy zapytał mnie, czy pocałowałbym się z dziewczyną, która je mięso. Odpowiedziałem, że nie, bo czułbym obrzydzenie. http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,115409,18364862,polski-ultratriathlonista-i-weganin-przed-morderczym-wyzwaniem.html#MTrek_3zdj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
CUDOWNE! Więcej takich...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na Teresy blogu "lądowała" wegetarianka (a co dopiero weganizm), po latach schorowana...Takie jedzenie nie niszczy od razu... Witamina B12 w organizmie się po kilku latach wyczerpuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|