vvv
Go
|
Jaja są jak doskonały nawóz (środek odżywczy), kto nie wie jak nadzorować uprawę może się zdziwić, że chwasty się rozpleniły, a statystycy dowodzą, że większość nie wie. Jaja tylko dla wtajemniczonych. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20104980
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oby na dwóch zostało, mam duże zaufanie do naukowców ,że będą długo w tym kierunku pracowac
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, do tego dwa pokolenia ma wdrukowane w geny "szkodliwość", więc może tak szybko jajka nie będą drożeć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Myślę że naukowcy, którzy są dobrze opłacani ,to ignoranci .Dlatego nigdy prostej rzeczy nie odróżnią ,bo musieli by, przestać być ignorantami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie bardziej na wyrachowanych cwaniaków wyglądają...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja wiem, czy ignoranci? "W działającym jak przychodnia Wojewódzkim Centrum Onkologii nie ma łóżek szpitalnych. Osoby, które leczą się w WCO po chemioterapiach często mają różne powikłania, które lepiej leczy się w warunkach szpitalnych. Będzie to o wiele prostsze, jak dojdzie do konsolidacji i wspólnego działania obu placówek" - wyjaśniła Pisarewicz.
nikt tam specjalnie nie ściemnia, taśma musi być. wiesz ile taki, przejazd to takiej taśmie kosztuje? koszt jednostkowy ( przeważnie dają Inclusive, no limit, full wypas ) to 100 i 300 więcej tys. . Wersja tylko ze śniadaniem do 100 tys. > mówię oczywiście bez powikłań, co raczej niemożliwe jest. http://stooq.pl/n/?f=979588&c=2&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja zrobiłem przez urlop 70km marszu dookoła jeziora. Codziennie około piątki dobrym tempem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Grunt to dobra motywacja, najlepiej tuż przed maszerującym i to w tym samym kierunku!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niby tak, acz... Odkąd zdecydowałem się zakończyć moją niedorozwiniętą karierę sportową pozostały tylko te boicha - dla rekreacji... . Teraz trudno o fajne miejsce żeby się poruszać bo tendencja jest taka, że boiska remontuje się po czym w większości ogradza i zamyka na klucz. Więc tak i to spontanicznej rozrywki ubywa. Ale poczekamy, zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co stoi na przeszkodzie zastąpić boicho jeziorem czy lasem, no bodaj parkiem?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj ide na boicho i bedzeie poltorej godziny biegania we wszystkie strony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
A co stoi na przeszkodzie zastąpić boicho jeziorem czy lasem, no bodaj parkiem? A nie, nic znaczy się. Jednak przyzwyczajenia... No to coś jak gdybym zapytał cię cię czy tak samo nie można kompletnie ciepnąć tależy, gryfa i innego złoma? Pewnie można, jednak to musi potrwać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co stoi na przeszkodzie zastąpić boicho jeziorem czy lasem, no bodaj parkiem? A nie, nic znaczy się. Jednak przyzwyczajenia... No to coś jak gdybym zapytał cię cię czy tak samo nie można kompletnie ciepnąć tależy, gryfa i innego złoma? Pewnie można, jednak to musi potrwać. Słusznie. Ale zmylił mnie rozdźwięk, między zamiłowaniem do wolnej przyrody, a bieganiem po bieżni...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To tylko pozorny rozdźwięk, u mnie przyrodę bardzo wytrzebili wkoło (miasta dla robotów są, nie dla ludzi). A jak się nie ma co się lubi to się korzysta z tego co jest pod nosem. Na razie musi wystarczyć tyle tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
20 st C , tak na ponad godzinę przebywania w wodzie, to nie za ciepła. Rozgrzałem się jednak, odfajkowałem z 2 km. Bez wiatru, bez żaglówek. Widziałem już drugi raz szczupaka, który nie uciekał przede mną, ranny albo na dopalaczach . Zostawiłem go w spokoju. Kormorany też go nie chciały, może za duży?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może zbiornik jest "opływany" i zwierzę się zwyczajnie nie boi? Ja widziałem szczupaki nie reagujące na wahadłową błystkę, bo jezioro było "przebłyszczone". Duży szczupak zbyt wielu wrogów nie ma, więc nie kuca na robocie.
|
|
|
|
|
|
|
|