|
Gavroche
|
W moim wieku chłopak. Zarost go postarza, ale fakt, wszystko musi być optymalne, wysiłek też.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szkoda nadaremno organizm przemęczać, bo powinien jeszcze parę lat posłużyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dokładnie. Lepiej robić sporo mniej, niż odrobinę za dużo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
chyba nie, młody chłopak, ale z twarzy wygląda staro To samo pomyślałam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Napisali czy wegus czy normalny?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Poprawnie zdanie powinno brzmieć: " Napisali czy wegus czy nienormalny?" Bo przecież Wegetarianie to normalnie elita ... Nadmierny wysiłek zaś bardzo skraca życie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo to teraz takie normy ,katować się pod publikę ,a jak zdjęcie jeszcze zrobią ,to następny rekord głupoty jest już w planie .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
6:00 woda 16 st C , powietrze 9 st C . Trochę zimno było w głowę pod wodą. Nie wielki dziś dystans. Raczej orzeźwienie niż wysiłek. Zresztą i tak nie za bardzo można się rozgrzać. O 7:00 wyszło słoneczko i poopalałem się na pomoście . Piękny dzień. Wędkarze mieli takie kurtki, że ja zimą takich nie używam . Dwóch dziwaków pływało, optymalni ( ja i pozyskany ) . Po drugiej stronie mors. Ryby nie brały bo popłoszyliśmy. Jeden rzucał we mnie kukurydzą gotowaną, ale nie dorzucił
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
6:00 rano , powietrze 9 st c , woda 16,5 st C . Z 1 km , bo nie można się rozgrzać pod wodą mimo dobrego tempa. Slalom między łódkami wędkarskimi. Ryby o dziwo dziś im brały. Łyski i perkozy(?) wybierały nurkując zanętę ( kukurydze z dna ) szybciej niż oni nęcili. Siedzieli w kufajach i filcowych walonkach gumowanych. Pięknie, za godzinę ociepliło się.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie dokazuj tak ,gdzie jesteś ,na mazurach ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie, pojezierze pomorskie, mniej modne i nie tłoczno i tanio.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Napiszę tak: do nosa z bieganiem w takiej temperaturze jak dla mnie. Godzina i osiem minut! Ale z drugiej strony, to takie przyjemne mimo wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rano jest lepiej, noce już chłodniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
nie, pojezierze pomorskie, mniej modne i nie tłoczno i tanio. [/quote A tak dokładniej ,bo może to będzie dobry namiar
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam lubię sobie dać w kość, ale bez przesady... W gorąc źle się biega.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak mus, to mus...