zofijeczka
Go
|
Powodzenia
Dziêkujê, pomog³o. Przep³yn±³em. Wios³a nie po³ama³em, wiatr 90% w oczy, 10% z boku, deszcz "tylko" 4 razy + 2 ulewy gratis, 10,5 godziny od startu do mety. ha to bardzo dobrze ze się coś ciekawego działo. Inaczej nie byłoby co wspominac.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko piątka, ale za to z jakim finiszem i bez przerywania.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Tylko dwójka, bo woda wrzątek. Jeszcze podróż powrotna na boso z rowerem pod ręką, kicha się stała. Wieczór ciepły i atrakcje.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
parę km rowerkiem ( widziałem 37,1 st C ) , 2 km wodą , tempo przyzwoite ( temp wody 24,5 st C ) , ochłodziłem się pod wodociągową wodą dopiero. Na chwilę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj trenowałem tylko skoki do basenu ogrodowego, ale czad!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciepła jak zupa, ale do skakania idealna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Płytko, ale fajna sprawa. Jak bym miał ogród też bym kupił. Teraz przy obecnych temperaturach coś takiego sprawdza się idealnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, nagrzana woda w ogrodzie, co się można schłodzić w upał - idealna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zależy kto, Mlodszak opanował dechę do perfekcji. Decha to profeska. Gdyby sprinterzy startowali głęboko, czasy byłyby kiepskie. Walą pięknie na dechę, żeby szybciej zacząć pracować na powierzchni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
brrrr , zimno 15 st C . woda 24 st . 6: 00 . Fajnie paruje jezioro , taka mgła gęsta powiewająca jak na filmach grozy. Widoczność na wodzie z 15 m. Wędkarz na łódce prawie mnie na błystkę złowił, obaczył w ostatnim momencie . Fajosko było. Hallo! Katowice ! 39 st C, jak się czujecie ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak na prawdziwym południu, ciepło i nie zamierza być inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jadąc na jezioro , mijałem ludzi idących do pracy w jesiennych kurtkach z kapturem wędkarz siedział w gumofilcach i w zimowej kurtce, takiej, której ja zimą nigdy bym nie ubrał dzwoniłem dziś na południe, mówiono - że w nocy było 27 st
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przydałby się przynajmniej minimalny ruch powietrza, bo nawet przeciągu nie można zainicjować.
|
|
|
|
|
|
|
|