administ
Go
|
Wiatrak i po sprawie...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
I cała reputacja się poszła ... Prawidłowa czynność nóg, a jednak. http://m.rmf24.pl/fakty/polska/news-piotr-kurylo-przywiazal-psa-do-bramy-schroniska,nId,1866075Piotr Kuryło, znany maratończyk, który obiegł świat, w upalny dzień zostawił ciężarną sukę przywiązaną do bramy schroniska Sonieczkowo koło Augustowa. (...) Piotr Kuryło określa się mianem dobrej duszy. To sportowiec, który ma za sobą wiele ultra maratonów. W 2010 roku rozpoczął "Bieg dla Pokoju" i w 365 dni jako pierwszy w historii obiegł świat dookoła, odwiedzając po drodze miejsca, którymi wstrząsały zamachy terrorystyczne. Jego zachowanie człowiekowi z dobrą duszą jednak nie przystoi. Sportowiec kilka dni temu w 40-stopniowym upale przywiązał swoją 13-letnią suczkę do bramy schroniska pod Augustowem. Jeszcze kilka miesięcy temu zapowiadał, że odpowiednio zajmie się psem. (...) Władze schroniska zapowiadają, że jeszcze w poniedziałek zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa trafi do augustowskiej prokuratury. Pracownicy schroniska przypominają jednak, że jeżeli już chcemy oddać psa, to przynajmniej bądźmy dorośli i nie róbmy tego anonimowo. (...)
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuchawki na uszy...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Maksymalnie duży wiatrak na maksymalnie małych obrotach może pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To cierp ciało...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
pani do wachlowania To ciekawe, bo ja przeczytałem w znaczeniu "pani, która wymaga wachlowania", a "pani, która wachluje". Potem przyszedł mi do głowy hamak (przewiewne miejsce leżące z możliwością wahania) i jak to by mogło wyglądać. Ale taki upał to chyba nie jest najlepszy moment.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż tak natchniony nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś przebieżka była krótka gdyż trucht przechodził w około sprint i z powrotem co okrążenie. Dziękuję, ja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za co dziękujesz i komu...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja dziękuję na dziś i za uwagę. Dobrołnoc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Pięknie, cudnie i powabnie. Bajka. Szósta rano, nikogo. Woda z 25 stopni, gorąca. Powietrze rześkie z 18 st C. Mewy, rybitwy , kaczki, kormorany , łyski. Nie uciekają. Slalom między nimi. Nie! - dziś nie wyjdę z wody- pomyślałem- tak czadersko . Położyłem się na środku jeziora i poleżałem z pół godziny, dobrze nie zasnąłem . Po pływaniu sprawdziłem stan połowu u ślepego wędkarza ( spławik 1 m od siebie ) , jak zwykle nic. Mówię mu, że okonie po drugiej stronie, a on że nie widzi daleko! To nic odrzekłem, leszcze nie biorą jeszcze ( biorą w upały o 3:00 rano )
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|