Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3887818 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale to jest ich wybór. Wiedzą o DO...
wiedzą o DO, jako jakimś dziwolągu. Ich ''autorytety '' nic takiego nie mówią. I tu jest problem. Okłamują ich.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
bo nie mają wyboru, widocznie nie jesteście dla nich autorytetem! A ich ''autorytety'' - oszukują dla pieniędzy! Mają dokładnie taki sam wybór jaki ja mam, ale jak dotąd większość ludzkości dawała sobie radę bez Słowa Doktora, to i dalej pociągną. Każdy po swojemu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dawniej nie było dezinformacji i każdy swoją wiedzę miał. Jadł tak, jak go było stać. Ale w razie choroby wiedział co dobre...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mają dokładnie taki sam wybór jaki ja mam,
jaki tam wybór? przypadek po prostu. Gdym nie trafił - mógłbym być na miksturze Słoneckiego lub DDP, co i tak jest o niebo lepsze niż banda oszustów. Wybór. Rozumiem, że kupiłeś sobie książkę od IŻiŻ, przeanalizowałeś diety i wybrałeś akurat tę ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wybór. Rozumiem, że kupiłeś sobie książkę od IŻiŻ, przeanalizowałeś diety i wybrałeś akurat tę ? No co Ty, o czymś takim jak IŻIŻ, to tu się dowiedziałem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mają dokładnie taki sam wybór jaki ja mam,
jaki tam wybór? przypadek po prostu. Gdym nie trafił - mógłbym być na miksturze Słoneckiego lub DDP, co i tak jest o niebo lepsze niż banda oszustów. Wybór. Rozumiem, że kupiłeś sobie książkę od IŻiŻ, przeanalizowałeś diety i wybrałeś akurat tę ? Wiedza to potęga, niewiedza to śmierć.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Wiedza to potęga, niewiedza to śmierć. Siła to potęga, nie masz- to giń marna istoto Zaraz dojdziemy do eugeniki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiedza to potęga, niewiedza to śmierć. Siła to potęga, nie masz- to giń marna istoto Zaraz dojdziemy do eugeniki. Boże broń, prosta ewolucja, dawniej jak nie wiedziałeś, że wąż kąsa jadowicie i które owoce są trujące, ginąłeś głupio i młodo. Nic się nie zmieniło, obecne chorowite kaszaloty są wspaniale przystosowane do środowiska w którym żyją i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie ma żadnych oszustw i nigdy nie było. Prawda to zdanie większości w tym przypadku, chcesz mieć zrobione po swojemu, to sobie zrób. Słów: gdybym, chciałbym, dajcie, oczekuję, spodziewam się itp., używają leszcze, niewolnicy i gracze. Yoda tak mowil do Luke'a Skywalkera i jest to jedna z najfaniejszych rzeczy z tego filmu: Nie probuj. Zrob to, albo nie rob wcale. Nie ma czegos takiego jak probowanie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Mozna sobie na sarny przynajmniej zapolowac, jakby same sarny lazily dookola to nuda panie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
woda 21 st. Nikt nie pływa, bo podobno zimna. A przecież jeszcze niedawno w 16 st się pływało ( w Bałtyku mówią, że 8 st C ! ) Nie opalają się, bo tez zimno. 24 st C. 1,5 km orzeźwienia, odwiedziłem kormorany i ich zasrane drzewa, uschły następne na wyspie.
Po pływaniu nie wypiłem napoju proteinowego. Zjadłem pół tabliczki czekolady i kawałek masła.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przedłużyło mnie się dziś na płycie... Na miejscu małe zdumienie, że ktoś jeszcze wpadł na taki sam pomysł by sobie polatać w półmroku. Parka sapiensów całkiem dziarsko sobie radziła, toteż postanowiłem się nieco przyjrzeć. Przysiadłem sobie w invisible spot i tylko rozgrzewałem się serią pompek po każdym minięciu mnie. Samiec z brzuszkiem prezentował jakby słabszy poziom, toteż zajmował pas najwewnętrzniejszy. Samica zaś dorównywała towarzystwa na torze kolejnym. Jak jest z kim pogadać to można bieżyć . Po ostatniej zaś rundzie liczyłem że podsuną mi może jakąś nową, fajną opcję wejściową. Niestety rozczarowałem się. Wejście przez płot to ja mam z lepszej strony . A do tego ja nie zabieram roweru na takie ćwiczenia. Przez to wszystko skróciłem i przyspieszyłem nieco przebieżkę.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Fajne! Wtargnięcie by pobiegać w kółko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj 7km marszu z kamizelą w godzinę. Podjechałem do lasku kabackiego, myślałem, że jakiego kleszcza nakarmię, ale zesztywniałe chyba jeszcze były.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Znowu gorąco się zrobiło. Woda podobna do wczorajszej. Wietrzyk niewielki. Można pomedytować, na pleckach na środku jeziora. Nowością był orzeł bielik. Krążył nade mną z 5 min. Widocznie pomyślał, że na bezrybiu i rak ryba Albo mnie wziął za kurczaka, lub królika. Trzeba masy nabrać, bo mnie porwie drugim razem, gdy będzie bardziej głodny . Kormoran koło mnie zanurkował, to ja też- ja się wynurzyłem, a on nie . Chyba dłużej pod wodą wytrzymuje, albo odleciał w międzyczasie. Po pływanku zjadłem 5 żółtek i słupki masła. Popiłem barszczem czerwonym.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
fajna chłodniutka, orzeźwiająca woda . O 8 rano jacyś grali w siatkówkę plażową. Dziwne, o tej porze nikogo nigdy nie ma. Popływałem tak jak trza. I na shoping pojechałem rowerkiem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pochmurnie i wiater. Ale woda ciepła. Zgłodniałem w w wodzie i pędem co sił leciałem rowerkiem do domu ( Doktor mówił, żeby się nie głodzić ) . Miałem coś przyrządzić, nawet cierpliwości mi nie starczyło na twaróg smażony ze skwarkami . Zabełtałem pomidorową ze śmietaną i 6 żółtek z masłem wciągnąłem. Malinówka z bazylią świeżą, polana oliwą to też szybkie danie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
lekko kropiło, ale żaden problem, bo i tak byłem mokry. Fale i silny wiatr. Szybko suszy po wyjściu z wody. Norma wykonana. Woda letnia. Super. Tylko, że sam byłem. Jakby lato się skończyło.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
( Doktor mówił, żeby się nie głodzić ) Popraw sie! Doktor nie mowil a KAZAL! Myslisz, ze dla przyjemnosci ludzie jedza codziennie uczulajace bialka i stosuja formule 30g?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|