|
RafałS
|
Ja również pauzuję, a zatem być może że jutro. Acz jeszcze nie wiem jaką dyscyplinę wylosuję.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
10 rundek. Deszczyk drobny co prawda, ale po ostatnich suszach bieżnia chłonna jak rzadko kiedy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja nie widziałem, ale już dawno o tym wiedziałem! Od Kwaśniewskiego, Doktora Kwaśniewskiego...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A taka pogodna niewiasta ,co za osobowość ,a ile dobra można zrobić pojawiając się na ulicy .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na ulicy się pojawia żeby zebrać...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zimą powiało. Mały mix, truchcik, sprint i skok obunóż na murawie. Te ostatnie już słabiej bo chłodny, skostniały dzień i wieczór dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Szaro-buro, zimno. 11 rundek. Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Powolniusio, 4km. Dla odpędzenia złych mocy, z lekka mdlących, a co do których przypuszczam iż z małego kiszonego ogórka, ciut zepsutego pochodziły.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak jakoś nijako, nie za ciepło, szaro... 10 rundek dla piezoelektryków rozedrgania m.in.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś nie za chłodno, mogłem się lżej przyodziać . 13 rundek (5.2km)/27min. Tymczasem mi starczy bo biegaczem nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Także ostatnio poświęcam ok 27 minut dziennie ( 1-1,5 km ) . Uznałem, że nie ma się co przemęczać i na jedzeniu się przyoszczędzi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
13 rundek (5.2km)/27min. Tymczasem mi starczy bo biegaczem nie jestem.
Bardzo dobry wynik, a też biegaczem nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i ja, ale ja na serio.
|
|