administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam życiówki już nie poprawię! Ale mnie to nie martwi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I bardzo dobrze, bo od martwienia tylko siwych włosów przybywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Teraz już z górki.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Doklepać do pięćdziesiątki, a później to już na pewno jakieś "nieuleczalne choróbsko" zdiagnozują. Trójca faworytów to nienormatywne ciśnienie tętnicze, nienormatywny cholesterol i cukier we krwi. Ale to są przyjemne "choroby", bezobjawowe, ale całkiem poważne, bo garść pigułek wypisują, co jest już zagrożeniem dla zdrowia, dlatego później szybko leci. Dlatego po pięćdziesiątce, jak chce się pożyć w zdrowiu, to należy omijać lekarzy, jak i zapowietrzonych...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo nuda niektórych też zabija, muszą mieć dreszczyk emocji...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ze sobą to wiadomo co.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
e tam, nie chodzić. Ja lubię do nich chodzić. Jako przyzwoitka, ''ochroniarz'' - z kimś, dla kogoś. Mam misję, niczym Emil łowca fotoradarów . Bardzo lubię jak się zapowietrzają. Dlatego, że po pięćdziesiątce się nudzę . Tylko, że mój rodzinny (II st spec) już mnie wyczuł, i nie chce ze mną gadać. Mówi, że ma dużo pacjentów, zawsze. I nie chce mi żadnych leków przepisywać, choć pewnie normy wskazują na co innego
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czas na zmianę konowała.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie, mój jest ok , bo kumaty, oszukuje perfidnie. Inni nawet nie wiedzą, że oszukują. Czyli głupsi. Lubię go, bo dobry z niego biznesmen. Prężny. I grzeczny. Ale nie słyszałem, żeby kogoś wyleczył z wyjątkiem kataru. Czyli mało trudu, a spory przychód. Ale pracowity, od rana do wieczora przyjmuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam też nie narzekam na zaprzyjaźnionych lekarzy, bo wypisują wszystko o co się poprosi!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak bywa, śladów sporo... Dziś 8 husarek wypatrzyłem pod lasem, obaczyłem z dystansa bo tylko aluminiowym rumakiem byłem.
|
|
|
|
|
|
|
|