RafałS
|
Jak zwykle oprócz kilku ćwiczeń wytrzymałościowo siłowych, przebieżka 4km i trochę skoków. Dziękuję na dziś.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po tropach dziś trafiłem na bieżnię. Śniegiem sypnęło. Ktoś sobie nielegalnie na mojej prywatnej-publicznej bieżni podbiegiwał . Dlatego z początku wolno i obserwacja . Za to z mocniejszym nieco dopnięciem 4km.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
szybka piąteczka zaliczona, można zaliczyć kawkę. Rześko
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
szybka piąteczka zaliczona, można zaliczyć kawkę. Rześko Very Happy
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To nie lepiej narty biegowe sobie zapiąć, aż się prosi przy takiej ilości śniegu.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Śmietankowa odnowa... Pomyliłam wątki. Adminie, dlaczego w tym dziale nie mogę edytować postów? A to da się w niektórych działach edytować swoje posty? czy Renia ma jakiegoś superadmina? [a ja nie?] ;}
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to da się w niektórych działach edytować swoje posty? czy Renia ma jakiegoś superadmina? [a ja nie?] ;}
Renia dostała żeby mogła sobie korygować błędy ortogramatyczne...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gmła, -5stopniC, jakoś tak nie za bardzo na bieganie. Dlategóż skromne 3km, wszak wcześniej już nogi trochu dostały.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wykorzystam ten dzisiejszy bezruch i idę się przebiec aby zdążyć przed zachodem słońca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawracaj, bo wnet słońce zajdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już jestem. Piękna, słoneczna pogoda. Warunki do biegania idealne, ale po 5km niestety więzadło odmówiło posłuszeństwa i musiałem resztę dojść piechotą. Tydzień to jest maksymalna przerwa na jaką mogę sobie pozwolić aby bez przeszkód i z przyjemnością pobiegać godzinkę. Ale za to znowu widziałem dzisiaj w akcji psi zaprzęg. Tak na oko, bo nie zdążyłem policzyć, było z 10 psów. Zapanować nad czymś takim, to jest naprawdę niezły wyczyn, bo biegną bardzo szybko i o wywrotkę nietrudno.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...z sankami? Śnieg u Was?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...z sankami? Śnieg u Was? Na kółkach, a śniegu na razie nie ma i najlepiej niech nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|