|
|
|
RafałS
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
W trzecim kwartale 2015 r. roku sprzedano 21 milionów ubieralnych gadżetów. W ciągu dwunastu miesięcy cała branża doświadczyła lawinowego wzrostu na poziomie 197 proc.; w pierwszej piątce jej branży znajdują się dwie chińskie i trzy amerykańskie firmy.http://stooq.pl/n/?f=1011718&c=1&p=4+22dziś pływali koło mnie z jakimiś świecącymi zegarkami . Znaczy się dyszali "Inteligentne zegarki kosztują dziś średnio około 400 dol., podczas gdy za proste opaski fitnessowe trzeba zapłacić około 100 dol.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja mam taki inteligentny zegarek że nie chce ze mną nawet biec bo ostentacyjnie rozpina bransoletkę. Tylko w domu by leżał . Ale ja nie o tym... Mróz wyłącza z aktywności, toteż dla przełamania trendu 4km z małymi zmianami tempa. Jak na -5 stop.C. to nawet nieźle póki co.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zero stopniC. Grząsko nieco. 4km/20min. Akurat starczy, chyba...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oj, oj... wymęczone 4km tempem zmiennym + skoki. Chyba pora na małą przerwę od bieżni gdyż jakoś takoś mało kameralnie wokół robi się.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wybiegałeś choinkę? W tivi było, że w Katowicach za bieg dawali 500 choinek. Po jednej na łba . Jakiś szczodry leśniczy i komandosi emerytowani ( znaczy się młodzieńcy ) .
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ekologicznie to z choinką na zewnątrz - rosnącą jak w Słupsku. Plastikowa to nie ekologiczna
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale gdzieś prezenty trzeba podłożyć.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
mozna w skarpetce / pod kominkiem, pod łóżkiem, / pod stołem :d
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Plastikowa to nie ekologiczna Plastikowa ekologiczna, do póki używana i przechowywana. Po wyrzuceniu traci ową moc.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wietrznie dziś, 10 rundek wykręciłem póki mogę bo chodzą słuchy że mi bieżnię zwiną.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
u nas lodowisko za 2 dni będzie, też zwijają asfalt Wietrznie dziś, 10 rundek wykręciłem póki mogę bo chodzą słuchy że mi bieżnię zwiną.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
E, to u mnie już jest lodowisko obok, ale resztę to może zwiną na dobre, kto ich tam wie. Szkoda by było bo takie fajne złote M (od McD.) miałem na widoku, zawsze to jakaś motywacja w czasie biegu:
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
4km jeszcze zmieściłem i chapeau bas bo gorąco w główkę i nie tylko, mimo że niebo bezchmurne.
|
|
|
|
|
|
|
|