Diogenes z Synopy
Go
|
właśnie, skakali ci których spotkał . I uciekał
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A po co uciekał, jak oni skakali, ale nie po nim?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zima nadal... -6C, śnieg 10cm. Wieczorna przebieżka 4km/21min, traktem niewygodnym bo już wydeptanym. Czyli sprasowany śnieg z nierównościami po butach i miększym śniegiem po wierzchu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Biegu biegu... Wieczorna przebieżka nie za długa. Ślisko, mokro, śnieg-błoto, mgła.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trochę leje. Tak to ja nie pobiegam. Pewno błoto na trasce...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Można się na Katorżnika 2016 przygotować.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Można się na Katorżnika 2016 przygotować. po co się przygotowywać? Optymalni są zawsze gotowi
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziń dybry wieczór! Błotko mi zamarzło, póki co to najszybsze rozwiązanie od natury . -5C/4km/21min.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Może być... Generalnie życie zabija prędzej czy później.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może w tym komentarzu jest trochę racji? "przestroga dla biegaczy i maratonow w Warszawie. Ktoś robi z was balona, a wy sie zabijacie dla lansu, mody i ego. Lekarka mi juz 20 lat temu powiedziala - bieganie jest dla człowieka stanem wyjatkowym - tylko w stresie, albo w zagrozeniu. Poza tym człowiek jest stworzony, zeby chodzić. Proszę chodzić, jeśli już. Bieganie niszczy stawy, no i serce. Mnie stawy kolanowe poszły parę lat temu, chociaz nie biegałam duzo, ale ciągle jezdzilam na wczasy odchudzające i sporo jezdzilam na rowerze i jednak cwiczyłam. Teraz jestem i tak za gruba, a kolana poszły, bo bo jak stawy pójdą, to nie juz zadnego ruchu i człowiek tyje. "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No co najwyżej można pilota podnieść, ale nie za często, żeby oczopląsu od zmiany kanałów nie dostać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I dźwignąć flaszeczkę do ust... Trzecia ręka na pecika by się do tego zdała.
|
|
|
|
|
|
|
|