Diogenes z Synopy
Go
|
to już nie XIX wiek. Przypominam.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Chciałabym się z wszystkimi przywitać i oświadczyć, że od dziś biegam z wami
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niestety mam przerwę zimową, ale nie omieszkam się pochwalić biegiem otwarcia, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
hejka. niestety ja tylko pływami i jeżdżę na rowerze. Musisz sama dać se radę. Doktor nie kazał się przemęczać, jakby co
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciałabym się z wszystkimi przywitać i oświadczyć, że od dziś biegam z wami Witaj Anulka. Piękne wejście, a właściwie to wbiegnięcie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Jak można się nie przemęczać, skoro człowieka energia rozpiera? No chyba, że to minie z czasem?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja mam również przerwę zimową tzn. nie piszę chwilowo o bieganiu bo nic nowego nie odkryłem, nic ciekawego. W kółko to samo, biegu biegu biegu...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jak można się nie przemęczać, skoro człowieka energia rozpiera? No chyba, że to minie z czasem? nieoptymalnie, nieekonomicznie. Trzeba więcej jedzenia wtedy kupować Na razie jest tanie, a co będzie gdy podrożeje? . Jedynie pozostała mi nietolerancja na nabiał, mi też na początku z pół roku może dłużej, chlupało coś w brzuchu np po kubku śmietanki z kakao. Teraz jadam śmietany jak chleb kiedyś . No chyba, że to minie z czasem? Renia, minie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widać po minie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czyli minie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale spacery są codzienne, ćwiczenia na mięśnie brzucha ostatnio też codziennie, orbitrek średnio co drugi dzień. Po kompletnym rozleniwieniu się jest znacząca poprawa...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Tak naprawdę to dzięki Reni zaczęłam biegać! Bo zobaczyłam w niej pokrewną duszę Ja wcześniej NIGDY nie biegałam, prędzej rower, czasem basen, uważałam, że bieganie nie dla mnie... A potem przeczytałam tutaj, że Renia bez wielkich rekordów zaczęła troszkę biegać, więc myślę, to i ja spróbuję. I jak na razie fajnie idzie, dziś 5km w niecałe 24 minuty Chociaż skłamałabym... raz biegłam.... jak uciekaliśmy z pola truskawek bo nas gospodarz przyłapał
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to bardzo się cieszę, że moja (w sumie niezbyt wielka ) aktywność fizyczna mogła być aspiracją dla innej osoby. Czasami nawet kogoś niewłaściwe działanie pokazuje nam jak robić nie warto... Może teraz Ty mnie zmobilizujesz do większej systematyczności w ćwiczeniach... Do biegu już chyba nie wrócę, ale planujemy (z mężem) od wiosny zacząć wycieczki rowerowe...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Może teraz Ty mnie zmobilizujesz do większej systematyczności w ćwiczeniach... Nie ma sprawy, będę twoim coachem
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
I jak na razie fajnie idzie, dziś 5km w niecałe 24 minuty No to idzie bardzo fajnie, jak na początek rewelacja, pogratulować! Swoją drogą chyba chudzinką jesteś...?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
czyli minie Renia jest fachowcem w rzucaniu biegania, na pewno pomoze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
I jak na razie fajnie idzie, dziś 5km w niecałe 24 minuty No to idzie bardzo fajnie, jak na początek rewelacja, pogratulować! Swoją drogą chyba chudzinką jesteś...? No właśnie Maniek, że nie jestem Jeszcze wciąż gubię zbędny balast. I nie wiem co z tym czasem, bo już ktoś mi zwrócił uwagę, że jest za krótki. Biegam z endomondo, czy on mógł jakoś zafałszować wynik? Bo przecież ja szwindli nie robię bo i po co?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
No to jak nie jesteś chudzinką i nie biegałaś wcześniej, to faktycznie czas jest 'krótki', a dystans na początek długi. Albo masz talent biegowy...
Endomondo zasadniczo nie powinien strasznie oszukiwać, jak będziesz miała powtarzalność dystansu podczas kolejnych biegów, to się upewnisz, czy nie zrobił jakiegoś dużego błędu.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dziś namówiłam męża, żeby pobiegł ze mną i sprawdził, co z tym czasem (czy też z odległością) Ja biorę endo, on garmina i mierzymy. Niech tylko się ściemni....
|
|
|
|
|
|
|
|