Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Mieliśmy ogromne szczęście bo "przyłapaliśmy" tam przebiegające muflony, piękny widok! Szkoda, że aparat fot. słaby mamy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Piękne widoki, lubię takie klimaty.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nie ta pora roku na romantyczne wycieczki!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mieliśmy ogromne szczęście bo "przyłapaliśmy" tam przebiegające muflony, piękny widok! Szkoda, że aparat fot. słaby mamy. Widok na miasteczko jak z makiety. No i krzyż jest i droga krzyżowa, no i kościół widać...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ale to nie ta pora roku na romantyczne wycieczki! Zawsze jest pora na romantyczne wycieczki! Mieliśmy ogromne szczęście bo "przyłapaliśmy" tam przebiegające muflony, piękny widok! Szkoda, że aparat fot. słaby mamy. Widok na miasteczko jak z makiety. No i krzyż jest i droga krzyżowa, no i kościół widać... Na "krzyżu" czyli Obrywie Skalnym byliśmy w zeszłym tygodniu
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to nie ta pora roku na romantyczne wycieczki! Jasne, dlatego oglądam z laptopem na kolanach obrazki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No to pobiegane! Czas gorszy bo ponad 25 min na 3 km z haczykiem, ale usprawiedliwieniem jest, że powrotną stronę miałam obciążenie w postaci 70 szt jajców wiejskich Śmiało więc mogę powiedzieć, że był to bieg po zdrowie!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zależy, można się rozchorować i co wtedy ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a na stawy drogie preparaty
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
a na stawy drogie preparaty Dlaczego stawy ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bo się zużywają?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak stepowieje, to musi wysychać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To wszystko przez to ocipienie klimatu.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Żółtek się najem, kolagenowym rosołkiem popiję i żadne tam stawy mi nie straszne (choć zbędny balast wciąż jeszcze mam, nie potrzebuję kamizelki Gavroche)
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tak kamizelka sporo kosztuje, więc czysty zysk
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
tak kamizelka sporo kosztuje, więc czysty zysk To się nazywa prawdziwy optymista
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
0 C, 20 minut przebieżki czyli 4km spokojnym tempem z nieco szybszym startem i finiszem. Akurat na rozbieganie bo łydki czuję bo musiałem sobie wczoraj slam dunk 2016 poprzeżywać na placyku.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
widzę rano takich dwóch panów co pomiędzy osiedlami rano pomyka. Sęk w tym że nie za bardzo mogą nawet chodzić, a widzę że próbują biec. Nasłuchali się propagandy w tivi, że każdy powinien biegać. W tym kontekście pisałem o stawach.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
widzę rano takich dwóch panów co pomiędzy osiedlami rano pomyka. Sęk w tym że nie za bardzo mogą nawet chodzić, a widzę że próbują biec. Nasłuchali się propagandy w tivi, że każdy powinien biegać. W tym kontekście pisałem o stawach. [/quot Na razie na stawy nie narzekam, gdyby się coś działo, to na pewno bym przystopowała. Głupia nie jestem. A przyjdzie ciepełko to przesiądę się na rower, bo bardzo lubię. Teraz to na rowerze sobie można palce odmrozić, choć mąż nie daje za wygraną, jeździ nawet w śniegu. Ja, wiadomo, "delikatna płeć"
|
|
|
|
|
|
|
|