Gavroche
|
A ja tam nie rozumiem was biegaczy. Spieszy się gdzie?! Marsze, to jest to, a żeby entuzjazm nie porwał, to z kamizelką obciążeniową.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
""" Uchodzić za idiotę w opinii kretyna to wyszukana przyjemność ceniona wśród smakoszy . """
Jakie to niebanalne.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dziś króciutko, jeden marny kilometr, pogoda nie pozwoliła skrzydeł rozwinąć. A jak to mówią: "Lepszy rydz...."
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dzisiaj tak ślisko na ulicy, że biegania nie będzie. W zamian za to upiekłam ciasto Ćwierciakiewiczowej (na pocieszenie)
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coś tam popadało, ale wcześniej. Na wieczór wykręciłem 5km/25minut. Wystarczy mi bo za mało tłuszczu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo dobry czas na piątkę.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nooo, dzięks, ujdzie na takie tam przebieżki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Też miałam taki czas, póki mi się endomondo nie naprawiło
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja chodzę piątkę w 50 minut jak zepnę pośladki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ucieczka przed przerzutami? Dobre buty i w las. Już oczami wyobraźni wyłaniają mi się łyse głowy z oddziałów onkologicznych i hospicjów w dresach. A banda biegnie i krzyczy za nimi, nie tędy droga. Pora na wlew!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla łysych to już za późno, ale jako prewencja ruch jest znakomity. Co zresztą wiemy i dogadzamy swoim mitochondriom na miarę możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czasami nawet "nie chcem, ale muszem", bo to dla dobra i na rzecz całości.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla łysych to już za późno, Dziś byłem u fryzjera i nawet bym sobie glacę zażyczył, bo już ta sierść czaszkowa mnie wkurzać zaczęła, ale muszę się liczyć ze zdaniem Misi... Króciutki jeż - też dobry.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co te kobiety z nami wyczyniają...
|
|