Jarek
Go
|
Zanika godność męska dla świętego spokoju .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokój w domu wymaga czasem pewnej ustępliwości, a jak się kocha, to w ogóle nie ma problemu, bo to nawet serce jak kamień zawsze mięknie... Miłość to dziwna choroba, co logikę rozumowania zakłócić potrafi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jaka Reniu jaka
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaka Reniu jaka Dojrzała jak dobre wino...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jaka Reniu jaka Dojrzała jak dobre wino... A to chętnie sie napije
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kup sobie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jak już tak mówimy o bieganiu to dziś w końcu pobiegłam swoje 3 km, od razu się człowiek lepiej czuje A ty Reniu?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia biega platonicznie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Renia biega platonicznie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak już tak mówimy o bieganiu to dziś w końcu pobiegłam swoje 3 km, od razu się człowiek lepiej czuje A ty Reniu? Nie biegam i jakoś nie mam (przynajmniej na razie) zamiaru. Ale jeszcze spacer mnie dzisiaj czeka. Ćwiczę, ale to wszystko nie jest jeszcze tak, jakbym tego chciała...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej chodź z obstawą, bo nigdy nic nie wiadomo kto i kiedy zaatakuje. Ja na pewno nie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No to się pobiegało! 3 km z haczykiem (endo dziś zamiast dodać odjęło, wyszło mu, że pobiegłam, ale nie wróciłam ) Wiatr pizga niemiłosiernie, odradzam bieganie, jak ktoś nie musi....no chyba, że musi, to niech biega
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
No to się pobiegało! 3 km z haczykiem (endo dziś zamiast dodać odjęło, wyszło mu, że pobiegłam, ale nie wróciłam ) Wiatr pizga niemiłosiernie, odradzam bieganie, jak ktoś nie musi....no chyba, że musi, to niech biega No i fajnie, ja najbardziej lubię bieganie w trudnych warunkach, śniegu, deszczu, zimnie. Wspaniale. Gratuluję wytrwałości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|