Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dziś dla odmiany siłownia i basen, bo mrocznie i deszczowo na dworze. A woda w basenie nie byle jaka, śmierdząca chlorem, tylko ekskluzywna, z jonami srebra była....
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Afrodyta kapała się w mleku kozim ? Przebita została Chyba jeszcze jakieś suple są koloidalne czy coś.... i pełnia szczęścia
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Afrodyta kapała się w mleku kozim ? Przebita została Chyba jeszcze jakieś suple są koloidalne czy coś.... i pełnia szczęścia O, teraz moda jest wielka na to srebro koloidalne, ludzie je piją, do oczu wlewają, do uszu, nacierają się nim, a ja mogłam pić do woli, cały basen pełen srebra!!!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wieje, ale cieplucho się zrobiło, koło 7C będzie. Wieczorem tylko 10 rundek spokojnie. Będzie dalej ciepło to może coś szybszego się popróbuje...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Taki piękny wieczór, a mi coś siły odjęło dziś! Ledwo się dotoczyłam do domu po marnych dwóch km, czasu nawet nie będę wspominać! Wczorajsze srebro mi zaszkodziło, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Syn dzisiaj biegał i mówił, że przy dużym, chłodnym wietrze źle mu się biegało...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taki piękny wieczór, a mi coś siły odjęło dziś! Ledwo się dotoczyłam do domu po marnych dwóch km, czasu nawet nie będę wspominać! Wczorajsze srebro mi zaszkodziło, czy co? Srebro ciężkie jest.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Syn dzisiaj biegał i mówił, że przy dużym, chłodnym wietrze źle mu się biegało... Zapytaj czy biegł pod czy z, a może i to i to.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To on się chce rozchorować? Nie chodzi do klubu na piłkę nożną, to tak od czasu do czasu biega. Taką trasę ma ok 5 km.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Może mu bokiem zawiewało
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo z góry. To przytłacza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hmm, hmm... Cały dzień lało, chyba nie pobiegam dziś.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mi szyję powykręcało i też nie pobiegam Niby szyją się nie biega, ale jednak... wczoraj mnie musiało przewiać
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo bieganie to w Afryce wynaleźli, zimą nie wolno.
|
|
|
|
|
|
|
|