RafałS
|
Nie wolno, nie szybko, a w sam raz.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zimą, to najlepiej biegać na nartach - w Skandynawii mają to opanowane do perfekcji, całymi rodzinami biegają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Też tak uważam ,a nasza polana to mała Norwegia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A przewiew między nogami? Przecież to gorsze od lodowatej wody!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wieczór -5C, standardowa przebieżka. Wcześniej trochę ciężarków, 100 pompek na dwa razy, etc. Na dzisiaj tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ciężarków We no coś bliżej, bo kociej mordki dostaję z ciekawości.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nic szczególnego . Inwencję i ilość bardziej ćwiczę bo pod ręką mam tylko 2x10kg. Czasem w rękę, a czasem do plecaka jako dodatkowy balast. Można się z tym podczepić do drążka tudzież obciążyć nogi/nogę itd.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic szczególnego . Inwencję i ilość bardziej ćwiczę bo pod ręką mam tylko 2x10kg. Czasem w rękę, a czasem do plecaka jako dodatkowy balast. Można się z tym podczepić do drążka tudzież obciążyć nogi/nogę itd. Bardzo cenna umiejętność "low tech, high concept".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czasem przydałaby się inna proporcja. Więcej ciężaru, a mniej ilości. Acz na moje, na razie skromne potrzeby, starczy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wrocilem z pilki, 1,5 ostrego zapierpapier
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
-3C, jakoś dziwnie dziś, jakby wilgotno. Mroźno-wilgotno. 20 minut przebieżki wieczornej, ale mokry jak szmata wróciłem.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Z tego właśnie powodu mi się dziś odechciało przebieżki, choć kark już wyprostowany
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dziś w końcu wyruszyłam- prawie 4 km, całkiem dobrym tempem (jak na mnie), pogoda idealna, jako, że nie wieje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
4 km to jest sporo...
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
A ja dziś robię otwarcie sezonu rowerowego
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja już miałem i zwinąłem.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A ja dziś robię otwarcie sezonu rowerowego O moim mężu koledzy mówią, że sezon rowerowy zakończył 31 grudnia, a nowy zaczął 1 stycznia. I to prawda jest, nawet w śniegu, lodowatym deszczu i wietrze zdarza mu się jeździć. Kubek śmietanki na rozpęd i heja!
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe: