|
renia
|
Też dobra koncepcja...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Wystarczy, że swego czasu w sypialni miałam orbitreka, który służył nam jako wieszak na ubrania, tyle, że zajmował więcej miejsca niż wieszak. Jak się pocić w sypialni to nie od ćwiczeń
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Leżenie jest też męczące...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Miałam dziś iść pobiegać i co?! Deszcz wredny siąpi i zimno Idę czytać stare wpisy na forum....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to Tobie lektury nie zabraknie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wiele nie poczytałam bo mnie córka na zumbę wyciągnęła Byłam pierwszy raz i myślę, że to dobry zamiennik za bieganie na taką psią pogodę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jesteś dzielna...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Zobaczymy jutro, jaka będę dzielna wstając z łóżka, bo nas ta babka prowadząca zumbę trochę sponiewierała
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
mnie córka na zumbę wyciągnęła Córki są super, bo nie ciągną rodzica na piwo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na Zombie, to się wstaje rano po czymś takim na wieczór.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mokro, koło 0C. Na wieczór kawałek przebieżki tempem zmiennym. Czuję się bezpiecznie wiedząc że policja jest w pobliżu choć akurat to nie ta która powinna się czegokolwiek obawiać.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Zumba part 2 , godzinka minęła jak z bicza trzasnął, nawet się za bardzo nie zmęczyłam (z córką gorzej, jęczy, że mięśnie naciągnęła )
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś 4km tempem zmiennym. Ale co to za bieg, bez asysty policji po godzinach to bieg stracony.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Kuzyna ostatnio policja zatrzymała bo biegł z latarką czołową ciągnąc za sobą oponę O dziwo, puścili go wolno!
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Nie, to była opona treningowa, cos ala kamizelka Gavroche
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miał szczęście, bo pewnie tumany kurzu wzniecał... A wiadomo, że "świadome pogarszenie widoczności, może być przyczyną zagrożenia życia i spowodowania katastrofy w ruchu lądowym"... Mogli go więc z czystym sumieniem ukarać!
|
|
|
|
|
|
|
|