matuVet
Go
|
Wiesz moje BMI tez nie pozwala biegać dlatego zatrzymałem się w rozwoju na liczbie 3 minutę truchtu jakoś przeżyje i moje kolana chyba też a po takim biegu suplemencik w postaci rosołu kolagenowego nie jest zły
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Obyś jeszcze kiedy mógł sobie pobiegać, co mam nadzieję nastąpi może za rok, jak dobrze pójdzie, albowiem nie ma lepszego wysiłku fizycznego nad godzinny bieg tlenowy. Taki na 1000kcal, bo pół litra śmietanki starcza na wyrównanie strat związanych z detoksem całego organizmu!
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
...co mam nadzieję nastąpi może za rok, jak dobrze pójdzie....
Rok biorę w ciemno, dwa też nie będzie źle. Jak się tuczyłem przez lat 18 to naprawa w 3 lata i spadek 64kg będzie kolejnym "cudem" do księgi Doktora
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Bardzo mi humor poprawia moja waga łazienkowa ostatnio. Od pewnego czasu ruszyła w dół i nie przestaje A już ją chciałam na śmietnik wyrzucić...
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Miałem podobnie jak mi się popsuła moja stara waga. Po zakupie nowej od razu banan na twarzy bo było 1kg mniej Chyba wiosna idzie, bo organizm zaczyna robić porządki po zimie i znów co dzień 200g mniej
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
U mnie nawet 300 g Różnymi środkami dochodzimy do tego samego celu, ty dołożyłeś tłuszcze, a ja obcięłam węglowodany
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zboczeńcy, codziennie się ważycie?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No ba!!!! Się rana nie mogę doczekać!
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Zboczeńcy, codziennie się ważycie? Ja to już straszny perwers jestem bo czasem to i 2 razy
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
To ty już od samej częstotliwości wchodzenia na wagę powinieneś chudnąć
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Wiesz jak umieszczę wagę na małym podwyższeniu to może robić za stepper
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wieczór nie taki zimny, choć jeszcze w czapce. 10 okrążeń za mną, albo 11? bo się zamyśliłem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bieganie sprzyja myśleniu, bo tak bezmyślnie nogami przebierać, to nuda!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bieganie sprzyja myśleniu, bo tak bezmyślnie nogami przebierać, to nuda! Miałbym problem żeby biec np. godzinę. Będzie cieplej to może szybciej coś...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Polecam mptrójkę z ulubioną muzą, mija godzinka nawet nie wiadomo kiedy, a jak fajnie się przy tym myśli.
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja na orbitreku czuję wszystkie mięśnie jak pracują...Może to jest nudne, ale na pewno skuteczne (jeśli jest się konsekwentnym )
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|