|
administ
Go
|
Może o rzepki tak, ale cedry to inna historia... Kilka zostało... chyba polski klimat im nie służy... Jasne, stepowacenie Kaszub, bo się woda gruntowa obniża...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Niestety, ja będę musiała kupić buty do biegania, bo mi stopa schudła i lata w bucie, zamiast trzymać się prosto U mnie podobnie - stopa schudła tylko teraz jest właśnie idealnie - buty nareszcie nie obcierają. Niestety Siadła mi rzepka i chwilowo bieganie/rower czekają Uuuuu, to bida! Rower niewskazany przy takiej kontuzji? Ponoć najmniej obciąża kolana Czas chyba odkurzyć karnet na basen - na mnie najlepiej działa woda No i niestety będę się musiał wybrać do jakiegoś lekarza czego bardzo nie lubię...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nie chcę się chwalić, ale ja dziś ponad 7 km przebiegłam- przeszłam Wzięłam ze sobą kijki i to był strzał w dziesiątkę, raźniej się szło! Pogoda- coś pięknego! Dawno na taką czekałam Po drodze znalazłam zdechłego borsuka i rozjechaną żabę Skąd żaba o tej porze roku?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A, to może ta akurat wyszła z mrowiska i nieszczęście ją spotkało
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
W drodze na cmentarz tym bardziej bym uważała
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wróciłam żywa... Ale ludzi tam dzisiaj sporo... A i cmentarz szybko się "rozrasta"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Prawda, ładnie dzisiaj. Można się opalać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wróciłam żywa... Ale ludzi tam dzisiaj sporo... A i cmentarz szybko się "rozrasta"... Ludzie uwielbiają cmentarzyska ,bo można się pokazać z dobrej strony .Zawsze ich pełno ,jak wiedzą że będzie pełno
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Nie chcę się chwalić, ale ja dziś ponad 7 km przebiegłam- przeszłam Wzięłam ze sobą kijki i to był strzał w dziesiątkę, raźniej się szło! Pogoda- coś pięknego! Dawno na taką czekałam Po drodze znalazłam zdechłego borsuka i rozjechaną żabę Skąd żaba o tej porze roku? Na dzisiejszym spacerze żab to widziałem ze sto z czego większość była w parach. Strasznie skupione są na robocie bo nie ruszą się nawet gdy robią to na środku ścieżki
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A, to wszystko jasne, wyłażą z mrowisk na randki
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Standardowo na wieczór kilka km. Dla zdrowia oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czuję w kościach, że na weekenda wybiorę się do lasu.
|
|
|
|
|
|
|
|