RafałS
|
Coraz cieplej wieczorem, niechciało mnie się biegać, ale kilka km zmieściłem. Na koniec pierwszy w tym roku skok do piaskownicy, z miejsca, obunóż - 292cm.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Właściwie to 292,5. Na dziś wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak pod wiatr, to spoko...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sezon 2016 rozpoczęty. Kondycyjnie było super ale już znam swój organizm na tyle aby schować ambicje do kieszeni i pobiegłem tylko 3 km. Nie pomyliłem się, bo pod koniec zacząłem już czuć więzadło w lewym kolanie, ale spoczko dobiegłem z mocnym finiszem do końca. W lesie dużo ludzi, zamiast przed tv siedzieć, to się wałęsają pod nogami, ale co zrobić jak las jest wspólny, a i na biegnącą sikorkę też przyjemnie spojrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Sezon 2016 rozpoczęty. Kondycyjnie było super ale już znam swój organizm na tyle aby schować ambicje do kieszeni i pobiegłem tylko 3 km. Nie pomyliłem się, bo pod koniec zacząłem już czuć więzadło w lewym kolanie, ale spoczko dobiegłem z mocnym finiszem do końca. W lesie dużo ludzi, zamiast przed tv siedzieć, to się wałęsają pod nogami, ale co zrobić jak las jest wspólny, a i na biegnącą sikorkę też przyjemnie spojrzeć. Hehe, to juz wiem skad ten finisz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To najlepszy doping na udany finisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Żeby wypukłości wyrównać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo równo jest pięknie -
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pluszcz jesteś, po dnie biegłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
machałem nogami jak żaba . Mniej się męczą ręce.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja lubię nogami jak żaba i na plecach jak foka.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś 11 okrążeń na rozbieganie po wczorajszych przysiadach. Idę pływać w mojej za krótkiej wannie.
|
|
|
|
|
|
|
|