Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3920575 razy)
|
grizzly
Go
|
...Jak przyjemnie znowu zobaczyć wagę przyzwoitą...
Ciekawe czy przyjemnie byloby Tobie zobaczyc swoje "cialo" w MRI 3.0 T plus szczegolnie pomiar grubosci Twoich naczyn krwionosnych.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
W sobotę już odczułem przeciążenie treningiem. Tempo drastycznie spadło i poczułem w końcu nogi. We wtorek już biegłem szybciej, ale jeszcze są oznaki przeciążenia z poprzedniego tygodnia. W końcu dystans trzech maratonów (126km) w 6 dni, to dobry test dla sprawdzenia wydolności organizmu. Następny bieg w piątek.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
W końcu dystans trzech maratonów (126km) w 6 dni, to dobry test dla sprawdzenia wydolności organizmu.
A skąd wiesz,czy Twój organizm nie woła :"Dość tego!!!" Czy przypadkiem nie przesadzasz? Założe się,że żona Twoja nie patrzy na to przychylnym okiem .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A skąd wiesz,czy Twój organizm nie woła :"Dość tego!!!"...
Daniel z pewnoscia nie "dobiega sie" przerostu miesnia lewej komory serca.Z latwoscia osiagnie to sila "wiary" w swojego Boga, ktora to pokona teoryje opisane w ksiuzce, ktora Daniel kupil ale nie zrozumiol jak czytol. Nobo nie ma to jak byc "naturszczykiem" - maratonczykiem Likarza wcale nie trza, a jusci placic jeszcze pieniedze przyndzie. I pieniedzorow nie starcy na .......... Jak bych na to nie spozirol, tyn maraton to przecie w tym smirtelnym zywocie siem uskutecznia, a zawsze w odwodzie jest zycie "wieczne"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie mnie oceniać,ale żyby nie było tak jak z tą" kobitom" ,co to niby stosowała DO ,pojechała w las i umarła na zawał. Kto jo tam wi ,jaki chciała dystans pokonać i wyszło,ze pokonała siebie .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie wiem czy w takiej sytuacji wypada,ale nie mogę się powstrzymać od po poscie grizzlego . PS. Daniel,to nie z Ciebie oczywiście, tylko ze stylu pisania "miśka" .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...W sobotę już odczułem przeciążenie treningiem. Tempo drastycznie spadło i poczułem w końcu nogi...
Daniel domniemywam, ze "sila wiary" wyjatkowo spowoduje, brak przerostu miesnia serca i bedzie towarzyszyc temu "zwiekszenie liczby odzywiajacych go naczyn krwionosnych". Natomiast nieprzerosniety choc nadmiernie pracujacy mięsien nie bedzie szczegolnie narazony na uszkodzenie I tak dzieki "sile wiary" nie pojawia sie grozne zaburzenia rytmu czy tym bardziej niewydolnosc serca Twojego, jako "pompy". A na sam koniec "wrescie" , mimo istnienia niezbitych dowodow, ze wystąpienie przerostu miesnia lewej komory serca, powoduje znaczne skrocenie zycia , to "sila wiary" w cudowny sposob zatrzyma "opadajace wieko trumny".
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Takie przeciążenia organizmu,pomimo ,że wynikają z uprawiania sportu wydaje mi się ,że nie są zdrowe. To tak jak z paleniem papierosów-niby nie szkodzą,nie odczuwa sie z poczatku niekorzystnych skutków ubocznych,a "korzystne" np. wielu palaczy mówi ,że palenie odpręża,odstresowuje i takie tam...,a w konsekwencji wiadomo do czego palenie może (nawet musi) doprowadzić. Także Daniel dobrze Ci radzimy ,pewnie nie tylko my,abyś przystopował.
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Po flaszkę ostatnio latałem. Nie wylewam za kołnierz. Lewą komorę od dawna mam powiększoną, ale mieści się w normie. Powiększyła się nie z powodu biegania, tylko nadciśnienia, którego już nie mam. Bieganiem nie męczę się, a test miał pokazać po ilu kilometrach takie nastąpi. Okazało się, że tym progiem jest 100km. Taki wysiłek rzeczywiście jest niebezpieczny, ale w połączeniu z kiepskim żywieniem. Na DO mam końskie zdrowie i bardzo szybko regeneruję organizm. Wam radzę nie biegać takich dystansów, bo wieko trumny może się za wami zamknąć. Już w tym roku mam przebiegnięte 922 km, a wytrenowany może więcej. Na życie wieczne mamy jeszcze czas, a teraz trzeba żyć pełną intensywnością i ważne żeby było spełnione.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Widzę,że nawet poczucie humoru Ci dopisuje ..."czarne"...moja starsza córka takie ma...a ja też takie lubię
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A ze sportów wyczynowych to sex długodystansowy preferuje ... Masz zadziwiajaco podobne "hobby" do mojego kuzyna i mojego Nastepna wycieczka to moze do Chin, tam potrafia docenic "bialego zachodniego czlowieka"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
...A ze sportów wyczynowych to sex długodystansowy preferuje ... Masz zadziwiajaco podobne "hobby" do mojego kuzyna i mojego Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego,że w takich przypadkach też się wieko trumny zamyka.Zwłaszcza mężczyzn. Skoro takiego dystansu byście nie pokonali jak Daniel,to miałabym się troszkę na baczności w przypadku innych "dyscyplin długodystansowych"
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ale co na to partnerka? Jeszcze jak swój mąż ,to pół biedy,ale jak cudzy? To co? Przyszedł prztykać zlew?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"przetykać"
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
Ta literówka to cie stawia w czołówce tej dyscypliny moja żona lubi i chce
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ta literówka to cie stawia w czołówce tej dyscypliny Chodzi Ci o przetykanie ,czy prztykanie?
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
Co tylko sobie wybierzesz Możesz przetykać ,psztykać i nawet przytykać, wszystko takie "smaczne"
|
|
|
|
|
|
|
|
|