administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Idealna pogoda dzisiaj do biegania i żal byłoby nie skorzystać. Lubię przebiec założony wcześniej dystans bez zatrzymywania (najczęściej pytających o drogę ) i wyczerpania na finiszu. Choćby to było tylko 100m, to wolę biec niż 10km przejść marszobiegiem, a już totalna porażka gdy trzeba przerywać przed końcem.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zegarek włóż, jakiś taki sportowo-wyglądający i jak ktoś Cię próbuje zatrzymać to rób unik pukając w zegarek.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Idealna pogoda dzisiaj do biegania i żal byłoby nie skorzystać. Lubię przebiec założony wcześniej dystans bez zatrzymywania (najczęściej pytających o drogę ) i wyczerpania na finiszu. Choćby to było tylko 100m, to wolę biec niż 10km przejść marszobiegiem, a już totalna porażka gdy trzeba przerywać przed końcem. Pewnie szybko i skutecznie tyle ile trzeba i po sprawie
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie lubię tego wybijania z rytmu, najlepiej jak wszystko jednostajnie pracuje jak dobrze naoliwiona maszyna.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś trochę truchtu i pierwsze w tym roku 400m... Ale bezwład... Siostro tlen! Ogień w płucach... . Minuta z sekundami. Prawdopodobnie da się poniżej minuty. Tylko trzeba by popracować nad startem, rozwinięciem, utrzymaniem i finiszem. Dobranoc wszystkim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakby były, to jeszcze szybciej byś wrócił...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A ja przed wędkarzami o 7:00 popłynąłem sobie w te i nazad jeziorko (1,5 mili) . Fajnie pusto, luz, nikt nie przeszkadza. Kaczki schodzą z drogi. Zapomniałem ręcznika. Ale wiał lekki wiaterek to mnie osuszył.
|
|
|
|
|
|
|
|