|
Diogenes z Synopy
Go
|
człowiek jak się wody nie napije to nie utonie. Ja nie pijam wody z jeziora . Woda jest ciepła, ale ciii , bo nikt jeszcze o tym nie wie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
4km wieczorkiem. Niby nie jest jeszcze gorąco ale jednak takie dystanse lepiej zimą. Skok do piaskownicy z miejsca chyba nieźle: 293cm w drugiej próbie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja na zderzenie czołowe płynąłem dziś z łabędziem. Zanosiło się, że mi nie zejdzie z drogi, ale spękał . Płynąłem akurat koło jego wyspy. W deszczu zresztą, bo zaczęło w trakcie padać. Ale to akurat nic nie przeszkadzało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Córa parę dni temu płynęła ze znajomymi kajakami i łabędź ich zaatakował (prawie ) miał/a młode i chciał/a ich bronić. Córa mówiła, że bała się trochę...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
też o tym pomyślałem, gdy byłem blisko. Na wszelki wypadek pohuczałem na niego groźnie . Przygrzałbym mu bojką pomarańczową w razie czego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś już nawet nie chojrakowały te łabędzie. Cała trójka spieprzała w podskokach, gdy napłynąłem koło ich wyspy. .
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Tak, akurat.....
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Do łabędzi trzeba jakoś tak - Hhhhhyyyyyy (sycząco). Wiem bo jeden w stawie z takim sykiem do psa podpływał więc spróbowałem tak samo i działało odpychająco.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja tak ryczałem, charcząc - tak jakbym 3 paczki fajek dziennie palił. Działa
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Samiec łabędzia potrafi uderzeniem skrzydła zabić psa lub złamać kość udową mężczyzny, na szczęście zwierzęta nie są głupie i najpierw ostrzegają wyraźnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
cios niczym Adamek . Udam jutro, że nie słyszałem o tym
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Atak na człowieka ma miejsce najczęściej w momencie, gdy przekroczy on granicę terytorium lęgowego i zbliży się do rodziny z pisklętami na małą odległość taki gupi to ja nie jestem. Nawet sroka potrafi zaatakować człowieka broniąc gniazda.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Niemcy nie potrafią żon obronić przed uchodźcami...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś sporo betonów i asfaltów, ale właśnie sobie odbiegałem. Kilka km truchciku i 400m. zmieszczone pomiędzy innych biegaczy w minutę kilka sekund . Na koniec kilka wskoków na murek na zajechanych udach.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś tak dla podtrzymania 4km/19:40, ciężutko.
|
|
|
|
|
|
|
|