RafałS
|
Dziś na spokojnie kilka km, czas niewiadomo jaki. Trza homeostazę fundamentować.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Jakoś do biegania przekonać się nie mogę - ale trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja to się zastanawiam: jak można biegać dla przyjemności?! Ale pewnie ci biegacze, ze szczęściem na spoconej twarzy, tak samo myślą o dźwiganiu żelastwa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak widzę miny tych biegnących, to raczej radości one nie przedstawiają...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo szczęście niejedno ma imię.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I nie jedną minę!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Ja to się zastanawiam: jak można biegać dla przyjemności?! Ale pewnie ci biegacze, ze szczęściem na spoconej twarzy, tak samo myślą o dźwiganiu żelastwa. Ja biegam za pilka dla przyjemnosci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Każdy ma taką przyjemność, na jaką zasłużył.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tyle, ze w pilce to sprinty i beganie na beztlenie, wieksza frajda niz powolne treptanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
woda 21 st C . Ochłodziłem się, a za 15 min był stan wyjściowy. Ale mózg lepiej zaczął pracować. Nie to, że na manifestacji lemingów nie byłem. Po prostu schłodzony. Z 1,5 km truchcikiem. Ludu dziś trochę przyszło. Zamiast tivi oglądać, prezes przemawia. http://stooq.pl/n/?f=1071741
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
33stopnie w cieniu, ale jak się szybko biegnie, to się tego nie czuje i spoko luzik. Dzisiaj było tak na 200g śmietanki i to jest dla mnie wartość optymalna, po której czuje przyjemne zmęczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Bez śmietanki. 1,5 km, lekka falka. Woda 21, powietrze 20. Po wczorajszym szkwale dziś nikogo nie ma (niedziela, ciepła). Drzewa leżą wszędzie, nawet do wody dwa wpadły.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co? Wyciągnąłeś je?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to wielkie topole. Wędkarze będą mieli radochę, bo ryby w nich kryjówkę zrobią.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chłodno przyjemnie 4kilo/19min. Wcześniej trochę nogi z obciążeniem...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zimno to było o 6:00 rano w leśnym jeziorku. Ale musiałem Zosii lilii do stawu naciąć.
|
|
|
|
|
|
|
|