RafałS
|
Jak lubię, tyle co kot napłakał.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zdążyłem przed burzą. Na wyspie odwiedziłem kormorany. To byli moi jedyni towarzysze dziś. Woda się nie nagrzała.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W lesie parno jak cholera, ale za to jaka satysfakcja na finiszu.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Ja dopiero zacząłem sezon. 4km/30min a jak sprawdziłem to w zeszłym roku w tym czasie robiłem ~5km więc nie jest źle, nadgonię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja zawsze taki przepracowany jestem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja pauzuję. Może jedynie po górkach połażę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Ja z synem przegrałam zakład i "za karę" mam przez miesiąc codziennie biegać... Ale może tylko przyspieszę kroku na spacerach, albo na orbitreku pobiegam... Na początek tutaj szybciutko przybiegłaś
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Z przeszkodami! A jak biedulka cierpiała nie mając dostępu na forum - (prawie tak samo jak i ja)! Nawet synusia zaprzęgłam do szukania dostępu Dobrze mieć informatyków w rodzinie, zawsze można im zajęcie znaleźć żeby nie mieli nudno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z przeszkodami! A jak biedulka cierpiała nie mając dostępu na forum - (prawie tak samo jak i ja)! Nawet synusia zaprzęgłam do szukania dostępu Dobrze mieć informatyków w rodzinie, zawsze można im zajęcie znaleźć żeby nie mieli nudno Ja rodzinkę zaangażowałam, znajomych czytających (i piszącymi też) Forum, nawet pracownice prosiłam aby ze smarfona sprawdzały czy mają dostęp i dzisiaj o 11-tej miał przyjśc informatyk (czy servisant?) aby tę usterkę zbadać (wczoraj do niego 4 razy dzwoniłam z pytaniami ). Już do Pana Zbyszka chciałam dzwonić...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
To ja nawet do Ciebie (na Optymalni-Pomorze) znalazłam drogę i na fejsowego buka się udałam ... chociaż zapierałam się, że nigdy tam nie wejdę. To już miłość czy tylko fanatyzm?! Jednak warto było, bo Ciebie i Tereskę też tam znalazłam, nic przede mną się już nie ukryje Nie, żebym zaraz wścibska była ale lubię co nieco wiedzieć!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z przeszkodami! A jak biedulka cierpiała nie mając dostępu na forum - (prawie tak samo jak i ja)! Nawet synusia zaprzęgłam do szukania dostępu Dobrze mieć informatyków w rodzinie, zawsze można im zajęcie znaleźć żeby nie mieli nudno Ja miałam rodzinkę zaangażowane, ze znajomymi czytającymi (i piszącymi też) Forum, nawet pracownice prosiłam aby ze smarfona sprawdzały czy mają dostę i dzisiaj o 11-tej miał przyjśc informatyk (czy servisant) aby tę usterkę zbadać (wczoraj do niego 4 razy dzwoniłam z pytaniami ). Już do Pana Zbyszka chciałam dzwonić... A mnie w niemieckich mediach automatycznie z automatu połączyli .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ja nawet do Ciebie (na Optymalni-Pomorze) znalazłam drogę i na fejsowego buka się udałam ... chociaż zapierałam się, że nigdy tam nie wejdę. To już miłość czy tylko fanatyzm?! Jednak warto było, bo Ciebie i Tereskę też tam znalazłam, nic przede mną się już nie ukryje Nie, żebym zaraz wścibska była ale lubię co nieco wiedzieć! To jest już fanatyzm na poziomie islamskich terrorystów... Żebyś tylko nas nie wysadziła w powietrze, albo nie porąbała... Ale w skali do dziesięciu to bym Ci dała 5. Siebie trochę wyżej stawiam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z przeszkodami! A jak biedulka cierpiała nie mając dostępu na forum - (prawie tak samo jak i ja)! Nawet synusia zaprzęgłam do szukania dostępu Dobrze mieć informatyków w rodzinie, zawsze można im zajęcie znaleźć żeby nie mieli nudno Ja miałam rodzinkę zaangażowane, ze znajomymi czytającymi (i piszącymi też) Forum, nawet pracownice prosiłam aby ze smarfona sprawdzały czy mają dostę i dzisiaj o 11-tej miał przyjśc informatyk (czy servisant) aby tę usterkę zbadać (wczoraj do niego 4 razy dzwoniłam z pytaniami ). Już do Pana Zbyszka chciałam dzwonić... A mnie w niemieckich mediach automatycznie z automatu połączyli . Najpierw łączą z automatu, potem strzelają...
|
|
|
|
|
|
|
|