RafałS
|
Kurdę nie mogę biegać. Za stromo dookoła, a lot mi buty zapodział m.in. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mów o sobie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Racja ,znowu się zapędziłem
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To ja nawet do Ciebie (na Optymalni-Pomorze) znalazłam drogę i na fejsowego buka się udałam ... chociaż zapierałam się, że nigdy tam nie wejdę. To już miłość czy tylko fanatyzm?! Jednak warto było, bo Ciebie i Tereskę też tam znalazłam, nic przede mną się już nie ukryje Nie, żebym zaraz wścibska była ale lubię co nieco wiedzieć! To jest już fanatyzm na poziomie islamskich terrorystów... Żebyś tylko nas nie wysadziła w powietrze, albo nie porąbała... Ale w skali do dziesięciu to bym Ci dała 5. Siebie trochę wyżej stawiam... I tylko ja okazałam cierpliwość i spokój, sprawdzając jedynie 5 razy dziennie, czy już da się wejść? Co ze mną nie tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ufffff....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja nie zmieniam krajobrazu i norma wyrobiona w zadowalającym dla mnie tempie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
mnie nic nie przeszkadza. ok 2 km . Kormorany podwoiły swoją populację. Woda 20 st, przyjemna. Orła dziecka nie widziałem, kiedy on go zacznie uczyć łowić? Ludzi na rowerkach sporo. Da się żyć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
mnie nic nie przeszkadza. ok 2 km . Kormorany podwoiły swoją populację. Woda 20 st, przyjemna. Orła dziecka nie widziałem, kiedy on go zacznie uczyć łowić? Ludzi na rowerkach sporo. Da się żyć. Ło bo Ty chłop murowany na 102 .Piwska nie pijesz to długo pożyjesz .Ale cwaniaka za dużo nie jedz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pochmurno, ale udało się popływać w jeziorze, pomiędzy deszczami. Cudnie przejrzysta woda. Takiej to ja nie mam u siebie.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
5km/32.20 więc średnio w 6.20 jeden kilometr. Tępo więc lepsze niż ostatnio, mimo że pogoda do biegania marna.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
woda 21 st. Nie spociłem się, bo niedziela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Też bym się o takiego nie martwił
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie zmieniam krajobrazu... Krajobraz codziennie sam się zmienia, ale pewnie za szybko biegasz, żeby to zauważyć...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
1600 m truchtem. Pełno rowerków. Nie można się schłodzić, bo woda gorąca ( 22-23 st). Ale wychodzić też się nie chce. W drodze powrotnej 2 litry czystej śmietanki kupiłem, bo wszyscy kupowali piwo i fajki, a chciałem się odróżnić. Zawsze to 20 zł - a nie 60
|
|
|
|
|
|
|
|