Diogenes z Synopy
Go
|
Dzisiaj byłem na pokazie ptaków drapieżnych, więc też widziałem, choć troszkę bliżej był:)
to muszę się napatrzyć, bo nic nie wiadomo Warmińsko-mazurskie - Gospodarstwom rybackie wolno odstrzelić 1,6 tys. kormoranówhttp://stooq.pl/n/?f=1082997&c=1&p=4+22Tegoroczne odstrzały mogą objąć również 183 sztuki czapli siwej i 90 wydr
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
To już prawie z górki. Czy ja wiem? Oddechu nie gubię przy tym tempie ale łydki już dały dzisiaj znać, że mają dość.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niektórzy preferują marszobiegi z góry założony dystans - ponoć się sprawdza. Ja wolę bieganie krótszego dystansu jak sił brakuje, ale bez przerywania, bo się zaraz stresuje.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Przeglądam luźno ten wątek od początku. Trochę tych osób biegało, w tle jakieś maratony, dziki w lesie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kiedyś ostrzegła mnie jedna pańcia w lesie - niech pan uważa na mojego psa żeby go nie potrącić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widzisz jaka była wyszczekana...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja kiedyś przejechałem psa jamnika w poprzek, rowerem. Właściciel - taki duży chłop- do mnie podleciał - myślałem - oj będzie ciężko . A on zlał swojego pupila . Nie interweniowałem, bo to ich sprawy rodzinne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
a ja kiedyś przejechałem psa jamnika w poprzek, rowerem. Właściciel - taki duży chłop- do mnie podleciał - myślałem - oj będzie ciężko . A on zlał swojego pupila . Nie interweniowałem, bo to ich sprawy rodzinne Ale on przeżył? Ten jamnik?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
sam się zdziwiłem, że wstał. Ale gdybym przejechał go z 8 lat wstecz, to by nie wstał ps. przednim kołem tylko przejechany, więc mniejszy nacisk.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sama nie wiem czyja wina była... Pewnie Tuska...
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Pobiegałem dzisiaj po lesie co by sprawdzić z czym to się je. Poszło 4km w 30 min ale było w tym trochę szybkiego marszu bo drugi kilometr kończył się tak że ścieżka lekko pod górkę zmieniła się w grapę i tu już uda wysiadły. Podreptałem jeszcze trochę pod górę, zjadłem dwie jeżyny i poleciałem w dół co też nie okazało się najłatwiejsze. Zwykłe, stare buty z CAT'A które spisują się jakoś na bieżni LA na kamieniach już takie pewne nie są. Następnym razem wezmę niskie trekingowe bo i tak w góry już ich nie zabieram.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słabo Ci poszło, bo tylko dwie jeżyny zjadłeś. Za mało węgli do odbierania aktywnego octanu...
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
tyle znalazłem Węgle ostatnio poszły mi w górę bo uwielbiam maliny, a i łatwo je w lodówce odnajduję
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Przez to bieganie po głowie mi chodzi lekka wycinka ale im więcej czytam tym głupszy jestem. Jedni tną tłuszcze inni węgle... pobiegam jeszcze trochę bo to podobno we łbie rozjaśnia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przytnij i tłuszcze i węgle, proporcjonalnie do tłuszczy. Doktor podał proporcję na odchudzanie.
|
|
|
|
|
|
|
|